Live η παρουσίαση του σχεδίου ανάπλασης στο Ελληνικό – Δες την παρουσίαση από τη Lamda Development

Live η παρουσίαση του σχεδίου ανάπλασης στο Ελληνικό – Δες την παρουσίαση από τη Lamda Development

Το έργο στο Ελληνικό και όλες οι λεπτομέρειες της ανάπλασης που θα πραγματοποιηθεί εκεί μέσα στην ερχόμενη πενταετία παρουσιάζεται σε απευθείας μετάδοση από το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube στις 12 το μεσημέρι. Εάν είσαι από αυτούς που ανυπομονούν να δουν πώς θα φαίνεται το νέο, τεράστιο Μητροπολιτικό Πάρκο, οι πράσινοι ουρανοξύστες, η νέα αμμώδης παραλία και όλα όσα θα περιλαμβάνει αυτή η νέα, έξυπνη, πράσινη πόλη που θα δημιουργηθεί στα 6,2 εκατ. τ.μ. της περιοχής, δεν έχεις παρά να συντονιστείς και να παρακολουθήσεις live την πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση!

Η Lamda Development, η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο της ολικής μεταμόρφωσης της περιοχής, έχει εγκαινιάσει έναν νέο, άμεσο τρόπο ενημέρωσης του κοινού για όλα όσα πρόκειται να γίνουν εκεί. Με αναλυτικές παρουσιάσεις, που μεταδίδονται live από το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube έχουμε όλοι την ευκαιρία να δούμε με κάθε λεπτομέρεια όσα αφορούν στο έργο. Στο πρώτο webinar είχαμε παρακολουθήσει πώς θα κατασκευαστεί ο πρώτος πράσινος ουρανοξύστης στη χώρα μας: Ο Marina Tower, πίσω από τη μαρίνα σκαφών του Ελληνικού, θα φιλοξενεί κατοικίες και γραφεία και είναι σχεδιασμένος πλήρως με βάση τις αρχές της βιωσιμότητας. Η ματιά που ρίξαμε στα τελικά του σχέδια ήταν πραγματικά εξόχως εντυπωσιακή!

Στο δεύτερο webinar, μια ακόμα έκπληξη μας περίμενε και μάλιστα, ήταν διπλή: Είδαμε από τη μια την ολοκαίνουρια παραλία που θα δημιουργηθεί στην ακτή. Με μήκος ενός χιλιομέτρου και πλάτος έως και 50 μέτρων, ανυπομονούμε για την ώρα που θα μπορούμε εκεί να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα – με ελεύθερη, μάλιστα, πρόσβαση. Είδαμε όμως και τη Marina Galleria, τον χώρο δίπλα στην παραλία όπου θα δημιουργηθούν εμπορικά καταστήματα και καταστήματα εστίασης – διότι, ως γνωστόν, η θάλασσα ανοίγει την όρεξη και για φαγητό και για ψώνια, με την ευκαιρία!

Σήμερα, στην τρίτη κατά σειρά διαδικτυακή ενημέρωση για το εμβληματικό έργο του Ελληνικού, θα παρακολουθήσουμε την παρουσίαση του masterplan της μεγάλης αστικής ανάπλασης και τον τρόπο με τον οποίο θα δημιουργηθεί εκεί μια νέα έξυπνη πράσινη πόλη. Την παρουσίαση συντονίζει η δημοσιογράφος Κατερίνα Παναγοπούλου και μπορούμε όλοι να την παρακολουθήσουμε απευθείας από το κανάλι του Ελληνικού στο YouTube, στις 12 το μεσημέρι.