HUAWEI Watch GT 3: το smartwatch που απογειώνει κάθε στυλ

HUAWEI Watch GT 3: το smartwatch που απογειώνει κάθε στυλ

Νέο design, αναβαθμισμένο software και hardware, μπαταρία 2 εβδομάδων και αμέτρητες λειτουργίες για σφαιρική παρακολούθηση υγείας και πιο αποτελεσματικές προπονήσεις. Το νέο HUAWEI Watch GT 3 είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία από τις 30 Νοεμβρίου με δώρο ένα επιπλέον λουράκι.

Το HUAWEI WATCH GT 3 εντυπωσιάζει με το design και την αισθητική του, παραπέμποντας με την κομψότητά του σε κλασικά ρολόγια, ενώ διαθέτει ισχυρή μπαταρία διάρκειας 2 εβδομάδων και σημαντικά αναβαθμισμένο software και hardware. Το νέο smartwatch προσφέρει πολυάριθμες λειτουργίες για την παρακολούθηση της υγείας, καθώς και δεκάδες προγράμματα άθλησης, με σκοπό να παροτρύνει τους χρήστες να φροντίζουν καλύτερα τη φυσική τους κατάσταση και να ανακαλύπτουν νέα σπορ που τους ταιριάζουν.

Καθώς τα wearables γίνονται ολοένα και πιο δημοφιλή, συμβάλλουν πλέον όσο και τα ρούχα στην προσωπική αισθητική και το ιδιαίτερο στυλ του καθενός. Ωστόσο, τα έξυπνα gadgets όπως τα smartwatches παίζουν πολύ σημαντικότερο ρόλο, καθώς δεν αποτελούν μόνο όμορφα αξεσουάρ, αλλά χάρη στις πολλές λειτουργίες τους, μας δίνουν κίνητρο να φροντίζουμε καλύτερα τον εαυτό μας.

Ανακαλύψτε πώς το νέο HUAWEI Watch GT 3 μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας.

Ένα έξυπνο ρολόι, με σύγχρονο αέρα και τη γοητεία του κλασικού

Το HUAWEI Watch GT 3 διατίθεται σε δύο μεγέθη – 46 mm και 42 mm. Και οι δύο εκδόσεις μοιάζουν εντυπωσιακά με κομψά, συμβατικά ρολόγια. Αν και και οι δύο εκδόσεις είναι ελαφριές (42,6γρ. και 35γρ. αντίστοιχα), το Watch GT 3 42 mm είναι πιο λεπτό: η τέλεια επιλογή για χρήστες που αγαπούν τα μίνιμαλ και διακριτικά αξεσουάρ.

Όσον αφορά τα υλικά κατασκευής, η εμπρόσθια όψη της σειράς HUAWEI WATCH GT 3 είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, ελαφρύ και ανθεκτικό στη θερμότητα και το κρύο, ενώ η οπίσθια έχει φτιαχτεί από πολυμερείς ίνες για ακόμα πιο ενισχυμένη αντοχή.

Το καντράν του HUAWEI WATCH GT 3 έχει αναβαθμιστεί τόσο σε ανάλυση όσο και σε μέγεθος. Σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά των 1,3 ιντσών, το HUAWEI WATCH GT 3 παρέχει μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης και στις δύο εκδόσεις, ανδρικό (46 mm) και γυναικείο (42 mm). Το εξαιρετικά καθαρό τρισδιάστατο διάφανο καμπύλο γυαλί παρέχει πλήρη ορατότητα σε κάθε σημείο εστίασης. Όλες οι σημαντικές πληροφορίες φαίνονται με μια ματιά, κάθε φορά που σηκώνετε τον καρπό σας.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της σειράς GT, το HUAWEI WATCH GT 3 έρχεται με περιστρεφόμενη κορώνα και απτική ανάδραση, προσφέροντας μία νέα έξυπνη διαδραστική εμπειρία για τους χρήστες, είτε αλληλεπιδρούν με τα προγράμματα και τις εφαρμογές, είτε εξετάζουν τις επιλογές του μενού, είτε απλά ρυθμίζουν την ώρα.

Για να προσφέρει στους καταναλωτές μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία, το νέο smartwatch υποστηρίζει ρυθμιζόμενες προσόψεις. Πάνω από 10.000 προσόψεις με διαφορετικό θέμα είναι διαθέσιμες για λήψη -άλλες τολμηρές, άλλες μίνιμαλ, άλλες κομψές ή απλά λειτουργικές- έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν αυτό που ταιριάζει με το ντύσιμο, τη διάθεση ή την ατζέντα της ημέρας. Είτε ετοιμάζεστε να πάτε για τρέξιμο είτε είστε καλεσμένοι σε επίσημο δείπνο, έχετε στη διάθεσή σας το ρολόι που ταιριάζει κατάλληλα στην κάθε περίσταση. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά λουράκια που αλλάζουν εύκολα, με μία κίνηση, όπως λουράκι από ανοξείδωτο ατσάλι, λάστιχο, δέρμα και λουράκι “Milanese” (το γυναικείο μπρασελέ με το μαγνητικό κούμπωμα) σχεδιασμένο αποκλειστικά για το HUAWEI WATCH GT 3.

Picture1

Ένας πραγματικά αξιόπιστος προσωπικός βοηθός, με ανθεκτική μπαταρία

Πώς θα μπορούσαν οι χρήστες να αξιοποιήσουν όλες τις διαθέσιμες λειτουργίες του smartwatch αν αυτό δεν είχε ισχυρή μπαταρία! Ευτυχώς ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της σειράς HUAWEI WATCH GT είναι η ανθεκτική μπαταρία: συγκεκριμένα, η ανδρική έκδοση υποστηρίζει διάρκεια ζωής μπαταρίας 14 ημερών, ενώ η γυναικεία, με τυπική χρήση, προσφέρει διάρκεια μπαταρίας 7 ημερών.

Έχοντας σχεδιαστεί ειδικά για δραστήριους χρήστες, οι οποίοι είναι πάντα εν κινήσει, το HUAWEI Watch GT 3 -για πρώτη φορά στην σειρά Watch GT- υποστηρίζει γρήγορη ασύρματη φόρτιση με χρήση βάσης ή power bank ασύρματης φόρτισης. Επιπλέον, υποστηρίζει και αντίστροφη ασύρματη φόρτιση, ώστε οι χρήστες να μπορούν να φορτίζουν γρήγορα το ρολόι τους τοποθετώντας το πάνω στο HUAWEI smartphone τους, χωρίς να χρειάζεται να έχουν μαζί τους φορτιστή.

Η εντυπωσιακή διάρκεια ζωής της μπαταρίας και οι βολικές επιλογές φόρτισης επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν το smartwatch τους ανά πάσα στιγμή και να συνεχίζουν τις προσπάθειές τους τους για αυτο-εξέλιξη, χωρίς εμπόδια.

Αναβαθμισμένο hardware και software για καλύτερη παρακολούθηση της υγείας

Το HUAWEI WATCH GT 3 υποστηρίζει τη νέα τεχνολογία παρακολούθησης καρδιακών παλμών TruSeen™ 5.0+ που επιτρέπει την παρακολούθηση των σφυγμών και του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα (SpO2) με ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια, όχι μόνο κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης αλλά και καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Επιπλέον, η οπίσθια όψη του νέου smartwatch διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό 2,5 διαστάσεων, από γυαλισμένο κυρτό γυαλί, το οποίο εφαρμόζει τέλεια στο σχήμα του οστού του καρπού, αλλά μειώνει επίσης σημαντικά την παρεμβολή εξωτερικού φωτός, πράγμα που βελτιώνει την ποιότητα του σήματος των καρδιακών παλμών.

Picture2 copy

Παρακολούθηση υγείας με επιστημονική ακρίβεια

Ως βοηθός διαχείρισης της φυσικής κατάστασης του χρήστη, το HUAWEI WATCH GT 3 προσφέρει παρακολούθηση SpO2 24 ώρες το 24ωρο και ανίχνευση θερμοκρασίας σώματος. Παράλληλα, παρακολουθεί συνεχώς τους καρδιακούς παλμούς, την αναπνοή, το επίπεδο του στρες και τον εμμηνορροϊκό κύκλο για να βοηθήσει τους χρήστες να κατανοήσουν και να βελτιώσουν την υγεία τους. Επιπλέον, η τεχνολογία παρακολούθησης ύπνου HUAWEI TruSleep™ 2.0 παρέχει λεπτομερή στοιχεία και εκατοντάδες προτάσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ύπνου του χρήστη.

Ο υγιεινός τρόπος ζωής και η διατήρηση καλής ισορροπίας εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Για να μπορούν οι χρήστες να έχουν καλύτερη εικόνα της φυσικής τους κατάστασης συνολικά, η αναβαθμισμένη εφαρμογή Huawei Health τους επιτρέπει να ρυθμίζουν εξατομικευμένες υπενθυμίσεις υγείας, από το πόσα ποτήρια νερού έχουν στόχο να πίνουν καθημερινά, μέχρι υπενθυμίσεις για φάρμακα, διαλογισμό, ξεκούραση, άθληση ή θετική σκέψη. Το HUAWEI WATCH GT 3 θα φροντίσει να καλλιεργήσετε καλές και υγιεινές συνήθειες ζωής, όσο πολυάσχολη κι αν είναι η καθημερινότητα σας. Όταν ολοκληρώσετε όλες τις φροντίδες υγείας που έχουν προγραμματιστεί για εκείνη την ημέρα, ένα πράσινο τριφύλλι, σύμβολο καλής υγείας, θα ανθίσει στην οθόνη του ρολογιού.

Ένας επαγγελματίας προπονητής στον καρπό σας

Το HUAWEI WATCH GT 3 προσφέρει 100+ λειτουργίες άθλησης, συμπεριλαμβανομένων 18 επαγγελματικών λειτουργιών προπόνησης, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε διάφορα νέα αθλήματα και να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα. Επιπλέον, παρέχει προσαρμοσμένα προγράμματα προπόνησης σύμφωνα με τη φυσική κατάσταση και τις συνήθειες άσκησης του χρήστη. Οι χρήστες μπορούν να ορίσουν τους δικούς τους στόχους προπόνησης και να παρακολουθούν τα αποτελέσματά τους σε πραγματικό χρόνο στο ρολόι ή στην εφαρμογή HUAWEI Health, ενώ παράλληλα ο βοηθός προπόνησης μπορεί να παρέχει καθοδήγηση σε διάφορα στάδια. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης του χρήστη, το smartwatch μπορεί να υπενθυμίζει φωνητικά, σε πραγματικό χρόνο, τους τρέχοντες στόχους και την κατάσταση προπόνησης, να παρέχει στοιχεία για την πρόοδο της φυσικής κατάστασης και πολλά άλλα.

Το Watch GT 3 είναι συμβατό με 30 εφαρμογές, μεταξύ των οποίων και διάφορες mainstream εφαρμογές γυμναστικής, κάτι που επεκτείνει το οικοσύστημα και παρέχει στους χρήστες καλύτερη εμπειρία παρακολούθησης δεδομένων.

Επιπλέον, όσοι θέλουν να προπονούνται σε εξωτερικούς χώρους μπορούν να επωφεληθούν από τον εντοπισμό θέσης GPS διπλής συχνότητας, ο οποίος παρέχει στους χρήστες ακριβή χαρτογράφηση της γεωγραφικής τους τοποθεσίας.

Παραγγελίες

Το νέο HUAWEI Watch GT 3 Series με τον κομψό σχεδιασμό του και τις ακριβείς λειτουργίες παρακολούθησης φυσικής κατάστασης και αθλητισμού θα σας δώσει κίνητρο να παραμείνετε υγιείς και δραστήριοι και θα σας βοηθήσει να απογειώσετε το μοναδικό σας στυλ.

Τα HUAWEI Watch GT 3 Series θα είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία σε όλο το επίσημο δίκτυο καταστημάτων της εταιρείας από τις 30 Νοεμβρίου με δώρο ένα επιπλέον λουράκι.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR

Instagram: huaweimobilegr