Τα 10+ καλύτερα Christmas gifts για τις φετινές γιορτές

Τα 10+ καλύτερα Christmas gifts για τις φετινές γιορτές

Διανύουμε τον τελευταίο μήνα του 2021 και εσύ, έχεις ήδη αρχίσει να προετοιμάζεσαι για τα φετινά Χριστούγεννα.

Αυτό σημαίνει πως έχει έρθει η στιγμή να καταγράψεις τη λίστα με τους φετινούς παραλήπτες των γιορτινών σου πακέτων. Διότι όσο και αν ανυπομονείς για το καθιερωμένο έθιμο του gift giving, ξέρεις καλά πως η διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσεις μέχρι να φτάσουν όλα τα δώρα στους παραλήπτες της λίστας σου, είναι χρονοβόρα και μερικές φορές αγχωτική.

Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να ξεμπερδέψεις εύκολα και γρήγορα με τις αγορές των γιορτινών δώρων, που θα χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ συγχρόνως θα απολαύσεις μία συναρπαστική εμπειρία χριστουγεννιάτικου shopping; Τα πράγματα είναι απλά: Step into the magic και κάνε τώρα μία επίσκεψη στον προορισμό, όπου θα ζήσεις τη μαγεία των Χριστουγέννων, ανακαλύπτοντας πρωτότυπα, ξεχωριστά δώρα από designer brands και μάλιστα, έως 70% πιο φθηνά!

Αν αναρωτιέσαι ποιος είναι αυτός ο προορισμός, να ξέρεις πως το στολισμένο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen σου προσφέρει την απόλυτη χριστουγεννιάτικη αγοραστική εμπειρία! Εκεί σε περιμένουν μοναδικές επιλογές δώρων για τη gift list σου, ευφάνταστες δραστηριότητες και εκπλήξεις για όλη την οικογένεια, καθώς και «παραμυθένια» σημεία για να τραβήξεις selfies που θα «ρίξουν» τα social media! Όσο για τα δώρα που θα χαρίσεις στους αγαπημένους σου, παρακάτω έχω συγκεντρώσει έναν οδηγό από πρωτότυπες προτάσεις, που θα ενθουσιάσουν τους παραλήπτες σου, όποιο και αν είναι το στυλ τους.

Ξεχωριστά fashion items για εσένα, τη μαμά, την αδερφή και την κολλητή σου

Από τη μεγάλη λίστα με τους παραλήπτες των δώρων σου, δεν θα μπορούσαν να λείπουν η μαμά, η αδερφή και η κολλητή σου, οι γυναίκες που σε εμπνέουν καθημερινά με το στυλ και τις μοναδικές τους εμφανίσεις. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να τις βοηθήσεις να ανανεώσουν την γκαρνταρόμπα τους, προσφέροντάς τους ξεχωριστά fashion κομμάτια, τα οποία θα «απογειώσουν» τα look τους; Για παράδειγμα, αξίζει να επενδύσεις σε ένα μαύρο φόρεμα με άλφα γραμμή, σε ένα ευκολοφόρετο λευκό μπλουζάκι και σε ένα ζεστό γκρι παλτό, που ταιριάζει με κάθε look.

Εικόνα2 copy


Οι επιλογές μου από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Φόρεμα BOSS Women, μπλούζα Polo Ralph Lauren, παλτό Funky Buddha

Επίσης, μπορείς να στραφείς στην επιλογή ενός μοντέρνου αξεσουάρ, όπως μία minimal ζώνη σε μία έντονη απόχρωση, ενός κλασικού βραδινού clutch ή ενός ζευγαριού κομψών γαντιών διπλής όψης, που θα προστατεύει τα άκρα της φίλης ή της μητέρας σου από το έντονο κρύο του χειμώνα. Μάλιστα, μπορείς να συνδυάσεις τα γάντια και με έναν σκούφο, που θα έχει τις ίδιες αποχρώσεις.

Εικόνα3 copy

Οι επιλογές μου από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Γάντια BOSS Women, τσαντάκι ώμου Salvatore Ferragamo, ζώνη Polo Ralph Lauren, σκούφος BOSS Women

Εναλλακτικά, μπορείς να επιλέξεις ένα πιο προσωπικό δώρο, δηλαδή ένα ζευγάρι κρεμαστά, λαμπερά σκουλαρίκια ή ένα μοναδικό κολιέ με ένα διακριτικό αλλά εντυπωσιακό σχέδιο, δύο προτάσεις που θα προσθέσουν «πινελιές» κομψότητας και λάμψης σε κάθε γιορτινή τους εμφάνιση.

Εικόνα4 copy

Οι επιλογές μου από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Κολιέ Swarovski, σκουλαρίκια Swarovski

Σε κάθε περίπτωση, θέλω να πιστεύω πως έχεις προσθέσει τον εαυτό σου στη λίστα με τους παραλήπτες των δώρων, καθώς στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen θα βρεις πολλά items σε μειωμένες τιμές, τα οποία αξίζουν μία θέση στην ντουλάπα σου. Ένα must have τζιν τζάκετ, ένα ζευγάρι ψηλές σουέντ μπότες, μία ανθεκτική τσάντα πλάτης που θα κάνει πιο εύκολη την καθημερινότητά σου το 2022, ένα λαμπερό ασύμμετρο φόρεμα που θα «κλέψει» τις εντυπώσεις στο γιορτινό ρεβεγιόν, είναι μόνο μερικά από τα stylish δωράκια που θα λατρέψεις.

Εικόνα5 copy

Οι επιλογές μου από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Τζιν μπουφάν Calvin Klein Women (CK W), μπότες Salvatore Ferragamo, φόρεμα Celebrity Brands (Kendall + Kylie), τσάντα πλάτης Celebrity Brands (Kendal + Kylie)

Στυλάτα και χρήσιμα δώρα για τον πατέρα, τον αδερφό και τον σύντροφό σου

Υπάρχουν τρία ξεχωριστά πρόσωπα στη gift list σου, για τα οποία δυσκολεύεσαι να βρεις το κατάλληλο χριστουγεννιάτικο δώρο. Ομολογουμένως, έχεις χαρίσει τόσα πολλά δώρα στο παρελθόν στον πατέρα, τον αδερφό και τον σύντροφό σου, που φέτος δεν βρίσκεις κάποια ευρηματική ιδέα. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να επένδυες σε μία safe και κλασική επιλογή, όπως ένα καρό ή ένα μονόχρωμο πουκάμισο;

Εικόνα6


Οι επιλογές μου από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Καρό πουκάμισο Brooks Brothers, μπλε πουκάμισο Polo Ralph Lauren

Πρόκειται για ένα ευκολοφόρετο και διαχρονικό ρούχο, το οποίο μπορεί να ταιριάξει σε μία καθημερινή, αλλά και σε μία πιο επίσημη εμφάνιση, ενώ συνδυάζεται άψογα με ένα χοντρό μάλλινο πουλόβερ, μία πλεκτή ζακέτα ή μία half zip μπλούζα.

Εικόνα7

Οι επιλογές μου από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Ζακέτα Funky Buddha, half zip μπλούζα BOSS, πουλόβερ Polo Ralph Lauren

Φυσικά, ένα διαχρονικό και χρήσιμο αξεσουάρ παραμένει μία εξαιρετική επιλογή δώρου, αφού δεν περιορίζει τον παραλήπτη, ενώ του δίνει τη δυνατότητα να το εντάξει σε πολλά και διαφορετικά outfits. Για παράδειγμα, μία μονόχρωμη ανθεκτική ζώνη, ένα ζευγάρι γάντια, ένα άνετο σακίδιο πλάτης με μεγάλη χωρητικότητα ή ένα μοντέρνο, casual ρολόι, είναι μερικές επιλογές χριστουγεννιάτικων δώρων που θα ενθουσιάσουν τους άντρες της ζωής σου.

Εικόνα8

Οι επιλογές μου από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Zώνη Oxford Company, τσάντα πλάτης BOSS, ρολόι Diesel, γάντια Polo Ralph Lauren

Ωστόσο, οι προτάσεις δώρων δεν περιορίζονται εδώ! Διότι αν γνωρίζεις το νούμερο παπουτσιού που φοράει ο παραλήπτης του γιορτινού σου πακέτου, μπορείς να του χαρίσεις ένα καλό υπόδημα από κάποιο designer brand σε μειωμένη τιμή, έως 70% πιο φθηνά, αρκεί να επισκεφθείς το McArthurGlen Designer Outlet Athens. Όπως και να έχει, να ξέρεις πως ένα ταμπά ή ένα μαύρο μποτάκι, ένα μοντέρνο sneaker ή ένα μονόχρωμο δετό σκαρπίνι, είναι τα υποδήματα που αξίζουν μία θέση σε κάθε αντρική παπουτσοθήκη.

Εικόνα9


Οι επιλογές μου από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Ταμπά μποτάκι KALOGIROU, σκαρπίνι δετό μαύρο ΝΑΚ, αθλητικό παπούτσι Salvatore Ferragamo, μαύρο σουέντ μποτάκι ΝΑΚ

Μοναδικά δώρα για τα παιδιά που φέρνουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στη ζωή τους

Εκτός από το μικρό σου, δηλαδή τον γιο ή την κορούλα σου, υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχεις… σαν παιδιά σου. Το βαφτιστήρι, το ανιψάκι σου και το παιδί της κολλητής σου, είναι τα ξεχωριστά πρόσωπα που με την παρουσία τους φέρνουν τη μαγεία των Χριστουγέννων στη ζωή σου, για αυτό και τα ονόματά τους δεν γίνεται να απουσιάζουν από τη gift list σου. Παρόλα αυτά, μην ξεχνάς πως όταν αγοράζεις κάτι για το παιδί κάποιου κοντινού σου προσώπου, καλό θα ήταν να κάνεις μία επιλογή που θα έκανες και για το δικό σου παιδί και να σκεφτείς τι θα του φανεί χρήσιμο.

Σίγουρα, ένα ακόμη παιχνίδι είναι πάντα καλοδεχούμενο από το παιδί, αλλά τα ρούχα είναι αναμφίβολα απαραίτητα. Ένα ζεστό puffer μπουφάν, ένα γιορτινό φόρεμα με καρό μοτίβο ή με μία έντονη απόχρωση και ένα ζεστό πουλόβερ με κάποιο χαριτωμένο γιορτινό σχέδιο, θα «λύσουν» τα χέρια της μαμάς του παιδιού που θα λάβει το δώρο σου, αφού είναι τα items που θα επιλέξει για τις γιορτινές εμφανίσεις του μικρού της.

Εικόνα10


Οι επιλογές μου από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Πουλόβερ Polo Ralph Lauren, κόκκινο φόρεμα Matou France, μπουφάν Benetton, καρό φόρεμα Lapin

Βέβαια, μπορείς να επιλέξεις και ένα άνετο υπόδημα σε μια γήινη απόχρωση, όπως το λαδί και το ταμπά, καθώς και ένα μποτάκι το οποίο θα προσφέρει άνεση και ζεστασιά στο παιδί τις ημέρες που το κρύο είναι λίγο πιο έντονο. Σε κάθε περίπτωση, αν θέλεις να προσφέρεις στους μικρούς «πρωταγωνιστές» της ζωής σου λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων, μπορείτε να απολαύσετε παρέα μία βόλτα στο «παραμυθένιο» εκπτωτικό χωριό McArthurGlen.

Εικόνα11


Οι επιλογές μου από το εκπτωτικό χωριό McArthurGlen: Mποτάκι Napapijri, ταμπά χαμηλό μποτάκι Camper, λαδί χαμηλό μποτάκι Camper, καφέ μποτάκι Camper

Στον πρώτο όροφο του McArthurGlen Designer Outlet Athens υπάρχουν χριστουγεννιάτικα σπιτάκια, στα οποία θα πραγματοποιηθούν γιορτινές δραστηριότητες και εκπλήξεις, ενώ εκεί κάνει στάση και το χριστουγεννιάτικο τρενάκι, στο οποίο τα παιδιά μπορούν να επιβιβαστούν. Συνεπώς, είναι ο ιδανικός προορισμός για να βιώσεις μία απολαυστική εμπειρία χριστουγεννιάτικου shopping μαζί με την αδερφή ή την κουμπάρα σου και έχοντας για παρέα τα μικρά σας!

Κλείνοντας, να θυμάσαι πως αν θέλεις τα φετινά δώρα σου να χαρίσουν λίγη από την μαγεία των Χριστουγέννων στους παραλήπτες τους, τότε… step into the magic, πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στο εκπτωτικό χωριό McArthurGlen, εκεί όπου μπορείς να βρεις δώρα από αγαπημένα designer brands έως 70% πιο φθηνά. Να είσαι σίγουρη πως είναι το μέρος που αναβαθμίζει την καθιερωμένη συνήθεια των γιορτινών αγορών και τη μετατρέπει σε μία ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη εμπειρία για όλη την οικογένεια.