Enter the Christmas State of Life @TGI Fridays™!

Enter the Christmas State of Life @TGI Fridays™!

Τι κι αν τα φετινά Χριστούγεννα «πέφτουν» Σάββατο; Τα TGI Fridays υπόσχονται να κάνουν κάθε μέρα των γιορτών να μοιάζει με Παρασκευή και μάλιστα εορταστική. 

Ανακαλύψτε χριστουγεννιάτικες γεύσεις με ένα σύγχρονο twist στα νέα Holiday Treats και ζήστε τη μαγεία της περιόδου με Χριστουγεννιάτικα events σε όλα τα καταστήματα!

Μη χάσετε την «γευστική πρεμιέρα» των μοναδικών Holiday Treats στις 16 Δεκεμβρίου για λαχταριστές εμπειρίες με Χριστουγεννιάτικη διάθεση. Η αγαπημένη όλων Christmas Pumpkin Soup θα σας ζεστάνει τις κρύες μέρες του χειμώνα, ενώ η κρεμώδης υφή της κολοκύθας με άρωμα μαντζουράνας θα… μυρίσει Χριστούγεννα.

σοθπα

Αν θέλετε κάτι ξεχωριστό, τα επιβλητικά FridaysSignature Glazed Beef Short Ribs είναι ιδανικά για την περίσταση! Τρυφερά βοδινά ribs 700gr μαγειρεμένα στο φούρνο με την “Slow Cooked” μέθοδο και γκλασαρισμένα στη σχάρα με την αυθεντική FridaysSignature Glaze με Jack Daniels® Tennessee Whiskey. Για συνοδευτικό, τα TGI Fridays μας κακομαθαίνουν με Christmas Coleslaw και τραγανές τηγανητές πατάτες.

Το Mandarin Roasted Duck Platter θα σας εκπλήξει με έναν ανατρεπτικό συνδυασμό γεύσεων. Απολαύστε τραγανή πάπια σε φέτες μαζί με ψητές κόκκινες πιπεριές, ψιλοκομμένα πράσινα κρεμμυδάκια & spicy sake pickled vegetables μέσα σε ζεστές πίτες αλευριού. Συνοδεύστε την με homemade hoisin sauce για μια απόλυτη ασιατική εμπειρία.

κρεασ

Τα Holiday Treats ολοκληρώνονται «γλυκά» με το λαχταριστό Smores Pie. Μία τάρτα σαμπλέ με ganache σοκολάτας, αφράτα mini marshmallows καψαλισμένα και το chocolate hot fudge να ρέει από πάνω...

Φυσικά, για την περίοδο των Χριστουγέννων διάφορες εκπλήξεις και events θα πραγματοποιηθούν σε όλα τα καταστήματα TGI Fridays™: άτακτα ξωτικά, καρυοθραύστες, εργαστήρια στολιδιών, live bands, face painting και πολλά περισσότερα.

Αναζήτησε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων στο www.fridays.gr & στα social media και ζήστε την εμπειρία των Χριστουγέννων με Fridays™ διάθεση!

Eat, Drink & Be Merry!