Το Violife λανσάρει μια νέα κατηγορία προϊόντων στην ελληνική αγορά

Το Violife λανσάρει μια νέα κατηγορία προϊόντων  στην ελληνική αγορά

Μια φυτική εναλλακτική επιλογή αντί του βουτύρου

Η Upfield, η κορυφαία εταιρεία παραγωγής τροφίμων φυτικής προέλευσης στον κόσμο, καινοτομεί ξανά με το λανσάρισμα των Violife VIOBLOCK και Violife Viospread, μιας νέας κατηγορίας φυτικών προϊόντων. Τα νέα αυτά προϊόντα συνδυάζουν τη γεύση και την απόδοση του βουτύρου, όμως είναι vegan, φτιαγμένα από 100% φυτικά συστατικά και έρχονται να νοστιμίσουν την καθημερινότητά μας!

Το VIOBLOCK και το Viospread – που είναι η soft μορφή του VIOBLOCK, αποτελούνται από ένα μείγμα ελαίου καρύδας, ηλιελαίου και κραμβελαίου και είναι εμπλουτισμένα με βιταμίνες D2, B1, B2, B6, B12 και φολικό οξύ. Δεν περιέχουν λακτόζη, γλουτένη, σόγια, ξηρούς καρπούς, συντηρητικά, ή άλλα κοινά αλλεργιογόνα. Είναι ιδανικά για vegans ή vegetarians, αλλά δε χρειάζεται να είστε vegan για να τα απολαύσετε.

Η ξεχωριστή γεύση του VIOBLOCK έρχεται να προσθέσει νοστιμιά τόσο στα γλυκά όσο και σε οποιοδήποτε σπιτικό φαγητό, όπως το ριζότο, η μπεσαμέλ, οι κουραμπιέδες και τα cakes, ενώ παράλληλα, το Viospread θα δώσει μοναδική νοστιμιά σε μια συνταγή με μακαρόνια ή μια λαχταριστή βουτυρόκρεμα. Tο Viospread συνδυάζεται υπέροχα και με ζεστό ψωμί για το πρωινό!

pack shot viospread

«Στην Ελλάδα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές αλλάζουν τις διατροφικές τους συνήθειες, τόσο για την προστασία της υγείας τους, όσο και του πλανήτη. Στην Upfield, στηρίζουμε αυτή την αλλαγή, επενδύοντας συνεχώς στη δημιουργία καινοτόμων και 100% γευστικών προϊόντων, με στόχο να προσφέρουμε σε όλους τους καταναλωτές, ανεξαρτήτως αν είναι χορτοφάγοι, πολλές επιλογές φυτικών προϊόντων, χωρίς καμία "έκπτωση" στη γεύση τους. Με την κυκλοφορία των VIOBLOCK και Viospread, εισερχόμαστε σε μια νέα κατηγορία προϊόντων για να νοστιμίσουμε την καθημερινότητα των καταναλωτών μας, δίνοντας μια 100% φυτική επιλογή με «βουτυρένια» γεύση σε αλμυρές και γλυκές συνταγές», ανέφερε σχετικά η Jane Πετροπάκη, Marketing Manager της Upfield Hellas.

***

Σχετικά με την Upfield

Στην Upfield νοιαζόμαστε για τον άνθρωπο, αλλά και τον πλανήτη, ​ γι' αυτό το όραμά μας είναι ένα «Καλύτερο μέλλον με βάση τη φυτική διατροφή». Θέλουμε να προσφέρουμε γευστικά, φυσικά και θρεπτικά τρόφιμα που όλοι θέλουν να γευθούν και οι chefs να δημιουργήσουν με αυτά.

Σκοπός μας είναι να ενισχύσουμε την υγεία των ανθρώπων, να βελτιώσουμε την καθημερινότητά τους, προστατεύοντας, παράλληλα, τη βιωσιμότητα του πλανήτη μας.​

Είμαστε ο μεγαλύτερος όμιλος παραγωγής και εμπορίας τροφίμων φυτικής προέλευσης στον κόσμο, ιδιαίτερα στην κατηγορία φυτικών προϊόντων επάλειψης (spreads) & φυτικών μη-γαλακτοκομικών προϊόντων εναλλακτικών των τυριών. Είμαστε μια νέα εταιρεία που ιδρύθηκε το 2018, αλλά τα προϊόντα μας είναι γνωστά εδώ και πολλά χρόνια. Πρωτοπόροι από το 1871 στην κατηγορία των φυτικών spreads (όπως το Βιτάμ), διαθέτουμε ασύγκριτη εμπειρία, τεχνογνωσία αλλά και δημιουργικότητα. Από το 2020 στην οικογένεια της Upfield ανήκουν και τα 100% vegan προϊόντα VIOLIFE, τα οποία παράγονται εδώ και 30 χρόνια στη Δράμα και εξάγονται σε πάνω από 60 χώρες στον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας www.upfield.com και www.upfieldprofessional.com/el-gr