Ανακάλυψε τα must gaming δώρα που αξίζει να χαρίσεις στους αγαπημένους σου

Ανακάλυψε τα must gaming δώρα που αξίζει να χαρίσεις στους αγαπημένους σου

Τα χριστουγεννιάτικα δώρα είναι πάντα ωραίο να τα λαμβάνεις, κυρίως όμως να τα προσφέρεις.

Ξεκινώντας με την καλύτερη διάθεση, πάντα έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου να χαρίσεις στους αγαπημένους σου κάτι που θα απολαύσουν και όχι κάτι που θα σπεύσουν να αλλάξουν την επόμενη μέρα. Αντί να ανησυχείς για κάτι τέτοιο, τότε μήπως τα φετινά Χριστούγεννα να τα δώσεις όλα στο gaming; Σίγουρα θα εκπλαγούν όλοι ευχάριστα.

To gaming κέρδισε την καρδιά όλο και περισσότερων ηλικιών και πλέον ένα παιχνίδι ή ένα περιφερειακό ή μία υπηρεσία του PlayStation, δεν ταιριάζουν μόνο στους πιτσιρικάδες. Για να σου δώσουμε μια χείρα βοηθείας, παρακάτω έχουμε χωρίσει τους gamers σε τρεις κατηγορίες, για να βρεις το καταλληλότερο δώρο.

#1 Για εκείνον που μόλις απόκτησε το PS5 του: Το ασύρματο χειριστήριο DualSense

Για έναν gamer PlayStation 5, το DualSense™ Wireless Controller αποτελεί το ιδανικό δώρο, καθώς ένα επιπλέον χειριστήριο είναι πάντα απαραίτητο για παιχνίδι με φίλους! Με την τεχνολογία haptic feedback οι δυναμικές δονήσεις προσομοιώνουν στα χέρια του κάθε ερέθισμα από το περιβάλλον του παιχνιδιού, όπως το γέμισμα όπλων, την ώρα που οι σκανδάλες δυναμικής απόκρισης του επιτρέπουν να αισθάνεται πραγματικά την ένταση των κινήσεων. Ταυτόχρονα διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο και υποδοχή ακουστικών, ενώ κυκλοφορεί, πέραν του λευκού, και σε νέα χρώματα Cosmic Red και Midnight Black. Το κερασάκι στην τούρτα έρχεται με την ειδική Gift Wrapped συσκευασία του, που αποτελεί έξτρα λόγο για να το αγοράσεις (και να το χαρίσεις!).

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr