Προπονηθείτε, τραφείτε σωστά και ζήστε καλύτερα με το πάτημα ενός κουμπιού

Προπονηθείτε, τραφείτε σωστά και ζήστε καλύτερα με το πάτημα ενός κουμπιού

Ό,τι χρειάζεστε σε μια εφαρμογή!

Η εφαρμογή ATPLab δημιουργήθηκε από τον καταξιωμένο fitness trainer Ανδρέα Αποστολάρα και την ομάδα του. Μετά από πολυετή πείρα και εντριβή στον χώρο των γυμναστηρίων, της λειτουργικής προπόνησης και την εξατομικευμένη προπόνηση χιλιάδων ασκούμενων δημιουργήσαμε την προπονητική μέθοδο που χρειάζεστε για να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Με έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό, το ATPLab App έχει σχεδιαστεί για σας προσφέρει ένα εβδομαδιαίο πλάνο προπονήσεων ανάλογα με τους στόχους σας και το τρέχον επίπεδο φυσικής κατάστασης. Προπονηθείτε με τους καλύτερους και πιο έμπειρους γυμναστές γρήγορα, έξυπνα κ με ασφάλεια.

6
  • Κατάλληλο για ΟΛΑ τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.

Είτε είστε τελείως αρχάριος, είτε είστε ήδη αρκετά προπονημένος, το ATPLAB Training είναι εδώ για να σας βοηθήσει με κλιμακώσεις και παραλλαγές σε όλο το ασκησιολόγιο ώστε να μπορεί ο καθένας να το εκτελέσει ανεξάρτητου βαθμού δυσκολίας.

  • Ο οnline προσωπικός σας γυμναστής είναι εδώ.

Άμεση επικοινωνία και συνομιλία με τους trainer μας για να σας λύσουν τυχόν απορίες ή διευκρινίσεις πάνω στα προγράμματα μας. Ακολουθήστε τις καθημερινές σας προπονήσεις με εκπαιδευτικά βίντεο.

  • Γίνετε μέλος μιας καταπληκτικής κοινότητας γυμναστικής.

Οι προπονήσεις πρέπει να είναι διασκεδαστικές και όχι αγγαρεία. Τι καλύτερος τρόπος για να τα κάνετε διασκεδαστικά από το να μοιράζεστε όλο τον ιδρώτα και τον πόνο με τους φίλους σας.

  • Γυμναστείτε όπου θέλετε.

Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε να απολαύσετε τα προγράμματα μας, τα οποία μπορούν να γίνουν οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή. Γυμναστείτε στο γυμναστήριο, στο σπίτι ή οπουδήποτε βρίσκεστε. Κάθε εβδομάδα δημιουργούνται πάνω από 30 νέα προγράμματα με βάση τις αρχές της προοδευτικότητας και αποτελεσματικότητας των ερεθισμάτων έχοντας στόχο την διαρκή εξέλιξη και βελτίωση των ασκουμένων.

9
  • Απίστευτα εγγυημένα αποτελέσματα

Η προπόνηση δεν είναι διασκεδαστική αν δεν μπορείτε να δείτε τα οφέλη της προσπάθειάς σας. Είμαστε σίγουροι για τις μεθόδους μας και τα αποτελέσματα που θα δείτε. Για αυτό

σας δίνουμε την δυνατότητα καταγραφής των workouts και των επιδόσεων με σκοπό την παρακολούθηση της προόδου από την έμπειρη ομάδα των προπονητών μας.

Kαι επειδή τα οφέλη της γυμναστικής μπορούν να μεγιστοποιηθούν εάν συνδυαστεί με κατάλληλες διατροφικές πρακτικές αλλά και με την υιοθέτηση ενός υγιεινού διατροφικού προτύπου, με το ATPLab, έχετε πάντα τον Διατροφολόγο στο κινητό σας. Το ΑΤPLab Nutrition είναι ένας ολοκληρωμένος υγιεινός τρόπος ζωής και σωστής διατροφής, προσαρμοσμένος στις δικές σας ανάγκες. Τα θερμιδικά μας πλάνα θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας, είτε αυτοί είναι η απώλεια βάρους, η αύξηση μυϊκής μάζας ή η συνολική βελτίωση της υγείας.

Το ΑTPLab Τraining είναι κάτι περισσότερο από μια απλή εφαρμογή, είναι το online γυμναστήριο σου που θα πάει την προπονήσεις σου στο επόμενο επίπεδο και την αυτοπεποίθηση σου στα ύψη! Σε κάθε βήμα της διαδρομής, αυτή η εφαρμογή στοχεύει στο να γίνεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Οι προπονήσεις σας πλέον πηγαίνουν όπου πηγαίνετε εσείς, με την εφαρμογή ATPLab.

Κατεβάστε την εφαρμογή μέσω:

APP STORE

https://apps.apple.com/gr/app/atplab/id1586097419?l=el

ή GOOGLE PLAY

https://play.google.com/store/apps/details?id=app.atplab

Γίνε μέλος της μεγαλύτερης κοινότητας Fitness στην Ελλάδα

https://atplabtraining.com/