Να, ποιος κρύβεται πίσω από τους στίχους στις στάσεις των λεωφορείων!

Να, ποιος κρύβεται πίσω από τους στίχους στις στάσεις των λεωφορείων!

Μια έρευνα του Πανεπιστημίου της Βαλτιμόρης απέδειξε αυτό που μάλλον ξέρουμε καλά: πως τα τραγούδια -ειδικά αυτά που αγαπάμε- μας κάνουν χαρούμενους καθώς το σώμα μας απελευθερώνει ντοπαμίνη, μια χημική ουσία  στην οποία οφείλεται το αίσθημα ευχαρίστησης.

Πριν από λίγες ημέρες είδαμε στις στάσεις των λεωφορείων post-it με χειρόγραφα γραμμένους στίχους από κάποια αγαπημένα έντεχνα τραγούδια που μας γέμισαν θετικά συναισθήματα. Πολλοί αναρωτήθηκαν, ανάμεσα σ’ αυτούς και εμείς, ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την κίνηση.

Η αποκάλυψη έγινε το περασμένο Σάββατο και πάλι στις στάσεις των λεωφορείων και έτσι η περιέργειά μας ικανοποιήθηκε καθώς μάθαμε ότι πίσω από τους στίχους αγαπημένων τραγουδιών που γέμισαν την πόλη, κρύβεται ένα φρέσκο, «εντέχνως διαφορετικό», ραδιόφωνο: ο Mousikos 98,6 και η νέα του καμπάνια.

Συντονιζόμαστε, λοιπόν, στον Mousikos 98,6 και ομολογουμένως μας ξαφνιάζει ευχάριστα.

Γιατί μας θυμίζει διαχρονικά τραγούδια που είχαμε καιρό να ακούσουμε, γιατί ακούμε σύγχρονα έντεχνα που αγαπάμε πολύ αλλά και γιατί αποκτάμε καινούρια μουσικά ακούσματα από ανερχόμενους Έλληνες καλλιτέχνες με τραγούδια που θα γίνουν οι νέες μας μουσικές «εμμονές». Ακούμε ένα ραδιόφωνο που διαφέρει: γιατί μας φτιάχνει τη διάθεση όλες τις ώρες της ημέρας με αγαπημένους ραδιοφωνικούς παραγωγούς που ξέρουν να μας κρατούν καλή παρέα από το πρωί μέχρι το βράδυ δημιουργώντας πάντα την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Η έρευνα του Πανεπιστημίου της Βαλτιμόρης επιβεβαιώθηκε περίτρανα από το νέο ραδιόφωνο της πόλης, τον Mousikos 98,6, ένα ραδιόφωνο, εντέχνως διαφορετικό...