Η ISOPLUS ακόμη μία χρονιά δίπλα σε όσους είχαν ανάγκη

Η  ISOPLUS ακόμη μία χρονιά δίπλα σε όσους είχαν ανάγκη

Με μια σειρά προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Η ISOPLUS, πιστή στο όραμά της να προσφέρει στους ανθρώπους μια καλύτερη ζωή κάθε μέρα, για ακόμα μια χρονιά, έκανε πράξη την έννοια της κοινωνικής προσφοράς και στάθηκε δίπλα σε όλους όσους έχουν ανάγκη.

Έτσι, κατά τη διάρκεια της χρονιάς που πέρασε, η ISOPLUS αφουγκραζόμενη τις απαιτήσεις των καιρών και τις ανάγκες πολλών συνανθρώπων μας για πρόσβαση σε βασικά αγαθά πρώτης ανάγκης, εφάρμοσε μια σειρά προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης υποστηρίζοντας κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, οργανισμούς και συλλόγους προσφέροντας με ιδιαίτερη χαρά προϊόντα, εξοπλισμό και όχι μόνο, αξίας άνω των 13.000€.

Πιο συγκεκριμένα, η ISOPLUS άρρηκτα συνδεδεμένη με την έννοια της κοινωνικής προσφοράς, ενίσχυσε τον εθελοντικό οργανισμό «Χαμόγελο του Παιδιού» και το Πρόγραμμα Υλικής Στήριξης «Αγκαλιάζουμε τη ζωή» του φιλανθρωπικού και κοινωνικού συλλόγου «Η Αγκαλιά», προσφέροντας συμπληρώματα διατροφής και προϊόντα βρεφικής και παιδικής φροντίδας. Επιπλέον, συνέχισε για ακόμα μια χρονιά το πρόγραμμα στήριξης κοινωνικών ομάδων διαθέτοντας δωρεάν προϊόντα, από το σύνολο των brands που περιλαμβάνει στο portfolio της, σε συνανθρώπους μας που είχαν ανάγκη. Παράλληλα, έχοντας ως γνώμονα την περαιτέρω ενίσχυση και στήριξη της υγείας του κοινωνικού συνόλου, τον περασμένο Ιούνιο πραγματοποίησε δωρεά στο ΕΚΑΒ Τρίπολης προσφέροντας μία συσκευή θωρακικών συμπιέσεων CRP - Ε6 της Εταιρείας AMBU-lanc, και μια συσκευή-ρομπότ η οποία βοηθά τους διασώστες και τους γιατρούς κατά την παροχή των πρώτων βοηθειών. Τέλος, ενίσχυσε τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», ενώ παράλληλα συμμετείχε στο Πρόγραμμα «Πρόληψης και Ενημέρωσης» , δίνοντας την ευκαιρία στους εργαζομένους της να ενημερωθούν αλλά και να ευαισθητοποιηθούν για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι της εταιρίας έχουν υψηλό αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, στήριξαν όλοι μαζί και πάλι φέτος το Φιλανθρωπικό Σωματείο, «Παιδικά Χωριά SOS», διοργανώνοντας Bazaar στα κεντρικά γραφεία της ISOPLUS, όπου είχαν την ευκαιρία να τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους από το ειδικό stand, ενισχύοντας έτσι το αξιόλογο έργο της Οργάνωσης. Όπως επίσης, ολοκληρώθηκε και η 6η κατά σειρά Εθελοντική Αιμοδοσία, μία ακόμη δράση που αποτελεί πλέον θεσμό για την εταιρεία, κατά την οποία σε συνεργασία με το Νοσηλευτικό Ίδρυμα Μ.Τ.Σ. (ΝΙΜΤΣ) ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο η Εθνική Τράπεζα Αίματος αλλά και η Τράπεζα Αίματος των εργαζομένων της εταιρείας.

Η ISOPLUS, έχοντας στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον άνθρωπο και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής του, ώστε να ζει καλύτερα, θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά και το 2022 τα Προγράμματα Κοινωνικής Ευθύνης, στηρίζοντας ενεργά ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες και οργανισμούς που έχουν ανάγκη.

Η ISOPLUS Α.Ε., με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του φαρμακείου στην Ελλάδα, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Έχοντας στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον άνθρωπο, η ISOPLUS προσφέρει φυσικές και αποτελεσματικές λύσεις για τη βελτίωση της υγείας, με σκοπό την παροχή μιας ποιοτικής ζωής σε καθημερινή βάση.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της αποτελούνται από άριστες πρώτες ύλες, βασισμένα στη μοναδική επιστημονική γνώση και εμπειρία των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως.

Η ISOPLUS αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τον κορυφαίο οίκο συμπληρωμάτων διατροφής SOLGAR® , καθώς και τη δική της σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements, τους οίκους καλλυντικών dr.organic και Optima, καθώς και τη μάρκα βρεφικών και παιδικών δερμοκαλλυντικών Mustela®, Πολύ πρόσφατα λάνσαρε και την Γαλλική μάρκα δερμοκαλλυντικών βιομιμητικής τεχνολογίας, SOSKIN.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΙSOPLUS A.E.

τηλ: +30 210 95 79 707, fax: +30 210 95 72 169

e-mail: info@iso-plus.gr

www.isoplus.gr

www.facebook.com/ISOPLUS.Greece/