Κάθε φορά που πίνεις Coffee Lab, κάποιος σου λέει I γαβ U

Κάθε φορά που πίνεις Coffee Lab, κάποιος σου λέει I γαβ U

Αγκάλιασε και εσύ ένα αδέσποτο πίνοντας Coffee Lab! Κάθε φορά που πίνεις Coffee Lab, κάποιος σου λέει I γαβ  U και βοηθάς και εσύ τα αδέσποτα σκυλάκια από το Save A Greek Stray. 

I gav U Coffee Lab
❤

Η Coffee Lab στο πλαίσιο δράσης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με αίσθημα ευαισθησίας απέναντι στα ζώα συμβάλλει στο έργο της οργάνωσης Save A Greek Stray.

Η Save A Greek Stray στηρίζει σταθερά 120 ζώα εξασφαλίζοντάς τους τροφή, φαρμακευτική αγωγή, αμέτρητες αγκαλιές αλλά και φροντίζοντας παράλληλα να βρεθεί μια νέα μόνιμη στέγη.

Η Coffee Lab, η εταιρεία καφέ με σήμα τον σκύλο, όπως φανερώνει και το λογότυπό της, έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ζώα και αποδεικνύοντας την ευαισθησία που έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια στα ζώα και ειδικά στα αδέσποτα σκυλάκια συνεχίζει να δείχνει την αγάπη της "αγκαλιάζοντας" τα αδέσποτα του Save A Greek Stray!



Η Coffee Lab συμβάλλει στην ενίσχυση του Save A Greek Stray, για να μπορεί το καταφύγιο να συνεχίζει το έργο του, στηρίζοντας σταθερά 120 αδέσποτα ζωάκια, εξασφαλίζοντάς τους τροφή, φαρμακευτική αγωγή, αμέτρητες αγκαλιές αλλά και φροντίζοντας παράλληλα να βρεθεί μια νέα μόνιμη στέγη.

Δεκάδες ζώα που γεννήθηκαν ή μεγάλωσαν στον δρόμο έχουν βρει προσωρινή στέγη στο καταφύγιo Save A Greek Stray και χρειάζονται τη βοήθειά σου, μέχρι να βρουν το δικό τους σπίτι.

Αγκάλιασε και εσύ ένα αδέσποτο πίνοντας Coffee Lab!
Κάθε φορά που πίνεις Coffee Lab,

κάποιος σου λέει I γαβ U!


Με κάθε σου γουλιά, τα κάνεις μια αγκαλιά!

Adopt! Don’t shop!