Απόκριες 2022: Τα 80’s cocktails και τα επικά πάρτι που δεν πρέπει να χάσεις!

Απόκριες 2022: Τα 80’s cocktails και τα επικά πάρτι που δεν πρέπει να χάσεις!

Αν υπάρχει κάτι το οποίο δεν μπορεί να αμφισβητήσει κάθε γυναίκα, που ασχολείται με τις στυλιστικές τάσεις, είναι πως η μόδα κάνει κύκλους. 

Κάπως έτσι, λοιπόν, τα 80's έχουν κάνει δυναμικό comeback στη ζωή μας, με τη μόδα της τολμηρής εκείνης δεκαετίας να έχει επιστρέψει στο προσκήνιο και τα timeline μας στα social media, να έχουν γεμίσει με εικόνες και βίντεο με 80's αισθητική και με περιεχόμενο εμπνευσμένο από τα pop είδωλα εκείνης της εποχής.

Από τις color-blocking εμφανίσεις της πριγκίπισσας Diana, μέχρι τις εμφανίσεις της Madonna με τα πολύχρωμα κορμάκια, τα βραχιόλια μέχρι τον αγκώνα και τα φανταχτερά hairstyles, που άφησαν εποχή! Η τάση είναι blast from the past, αφού η εποχή της υπερβολής με τα σκισμένα καλσόν, τα biker jackets, τα γυαλιστερά oversized σακάκια και τα φλούο χρώματα, είναι ξανά εδώ και μας προσκαλεί να την ανακαλύψουμε. Και οι φετινές απόκριες αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για να τα καταφέρουμε, ακόμη και εμείς που είμαστε λιγότερο τολμηρές με το στυλ μας.

Όπως ανακαλύψαμε πρόσφατα, μάλιστα, «σύμμαχός» μας σε αυτό το «ταξίδι» αναμνήσεων στις πιο αξέχαστες στιγμές των 80’s, είναι τα TGI Fridays™, τα οποία μέσα από τα δημοφιλή 80΄s Throwback Cocktails τους, φέρνουν τον «αέρα» εκείνης της δεκαετίας στα εστιατόριά τους και την καθημερινότητά μας, μέχρι και τις 6 Μαρτίου. Το πώς θα γίνεις και εσύ μέρος αυτού του επικού throwback, θα το μάθεις αμέσως!

Picture5

Όταν το after work ραντεβού σου αποκτά λίγο από τον fun «αέρα» των 80’s

Όπως κάθε Τετάρτη, έτσι και την περασμένη, με τις συναδέλφους από το γραφείο δώσαμε το καθιερωμένο after work ραντεβού μας για gossiping και χαλάρωση στο αγαπημένο μας κατάστημα TGI Fridays™, στο Κολωνάκι. Όπως αποδείχθηκε όμως, το συγκεκριμένο ραντεβού, δεν στάθηκε απλώς η αφορμή να δώσουμε μία πιο γευστική διάσταση σε μία κατά τα άλλα συνηθισμένη Τετάρτη, αλλά και για να ξεδιπλώσουμε την πιο 80’s πλευρά του εαυτού μας.

Διότι εκεί που ήμασταν έτοιμες να παραγγείλουμε τα cocktail μας, ενημερωθήκαμε ότι φέτος τα TGI Fridays™ γιορτάζουν τις αποκριές, κάνοντας ένα flashback στην αγαπημένη δεκαετία των 80΄s, δίνοντάς μας την ευκαιρία να απολαύσουμε εμβληματικά 80΄s Throwback Cocktails, καθώς και μουσικές βραδιές αφιερωμένες σε pop, rock και funk επιτυχίες, μέχρι και τις 6 Μαρτίου!

Η δική μου 80’s επιλογή, λοιπόν, ήταν ένα cocktail που μεσουρανούσε στο μενού των TGI Fridays™ για αρκετά χρόνια. Ο λόγος, για το Alabama Slammer, που αυτήν τη σεζόν κάνει δυναμικό comeback με ένα σύγχρονο twist και περιέχει Absolut Vodka, Southern Comfort, Disaronno Amaretto, γρεναδίνη, φρέσκο χυμό πορτοκαλιού, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, καθώς και νέκταρ αγαύης.

Για εσένα, βέβαια, που λατρεύεις το passion fruit, όπως η κολλητή μου από το γραφείο, σου προτείνω να δοκιμάσεις το φρουτώδες Hurricane σε μια παραλλαγή με Southern Comfort, ένα cocktail που θα σε μεταφέρει στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης. Το συγκεκριμένο cocktail φτιάχνεται από φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, passion fruit, mango και γρεναδίνη και είναι ακριβώς ό,τι θέλεις για μία πιο smooth μετάβαση στο ανέμελο Σαββατοκύριακο.

Για τους «σκληροπυρηνικούς» των 80’s, πάντως, προτείνω το cocktail που δοκίμασε η τρίτη της παρέας, που δεν είναι άλλο από το Between the Sheets, ένα cocktail που ήταν αρκετά δημοφιλές τη δεκαετία των 80’s. Πρόκειται για ένα γευστικό και ανάλαφρο cocktail με Havana Club Añejo 3 Años, Hennessy VS Cognac, triple sec, φρέσκο χυμό λεμονιού και simple syrup.

Picture6

Ώρα να μεταμορφωθούμε σε style icons της πιο τολμηρής δεκαετίας

Μιας και οι απόκριες απέχουν μία μόλις «ανάσα», δεν ήταν δύσκολο να ανανεώσουμε τα ραντεβού μας στα TGI Fridays™ για τα απόλυτα event του μήνα. Ποια είναι αυτά; Μα φυσικά τα εβδομαδιαία ραντεβού μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, κάθε Παρασκευή στις 20.00 στα TGI Fridays™ της Κηφισιάς και του Κολωνακίου, για να απολαύσουμε ξεχωριστά 80’s DJ Sets.

Εκείνες τις ημέρες, μπορούμε να γυρίσουμε κάποιες δεκαετίες πίσω, να επιλέξουμε το αγαπημένο μας τραγούδι και να λικνιστούμε στους πιο pop ρυθμούς της εποχής, όπως εκείνους του «Girls Just Want To Have Fun», που φέρνει κάτι από τη μαγεία του 1983 στο σήμερα!

Όσο για το ποιο 80’s cocktail θα επιλέξεις για να συνοδεύσεις τη funky διάθεσή σου εκείνες τις ημέρες, εκτός από τα Alabama Slammer, Hurricane και Between the Sheets, θα βρεις επίσης αυτήν την εποχή το Together in Electric Dreams, μία παραλλαγή του cocktail Electric Lemonade που θα «απογειώσει» αυτό το αστραπιαίο ταξίδι στον χρόνο και θα ξετρελάνει τον ουρανίσκο σου, χάρη στο Havana Club Añejo 3 Años, το Blue Caracao και τον φρέσκο χυμό λεμονιού και lime που περιέχει.

Δεν χρειάζεται, φυσικά, να αναφέρω πως η Cyndi Lauper, θα είναι η πηγή της έμπνευσής μου σε αυτά τα ξεχωριστά 80’s DJ Sets, αφού οι στίχοι από το πιο γνωστό της τραγούδι, περιγράφουν ό,τι προσδοκώ από κάθε μου έξοδο. Και ποιος ξέρει; Μπορεί προς το τέλος της αποκριάτικης περιόδου, όχι μόνο να έχω γίνει μία δεινή χορεύτρια, αλλά να καταφέρω να λύσω και τον κύβο του Rubik, κερδίζοντας δύο cocktails από τα TGI Fridays™, χάρη στη Rubik’s Cube Day, στις 3 Μαρτίου!

Picture7

Μέχρι τότε, ας ανανεώσουμε το εβδομαδιαίο ραντεβού μας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα and… let’s get into the groove, δίνοντας ραντεβού για τα 80’s Masque Parties που διοργανώνουν τα TGI Fridays™ σε όλα τα καταστήματά τους για τη φετινή Τσικνοπέμπτη, στις 24 Φεβρουαρίου! Και μην ξεχάσεις να μείνεις συντονισμένη στο Facebook και το Instagram των TGI Fridays™, για να μαθαίνεις πρώτη τα πάντα για τα μοναδικά parties στα αγαπημένα σου καταστήματα, που θα φέρουν έναν πιο funky και 80’s «αέρα» στην καθημερινότητά σου αυτήν την περίοδο!