Πασχαλινά δώρα για το βαφτιστήρι σου: Έτσι θα τα βρεις εύκολα και γρήγορα!

Πασχαλινά δώρα για το βαφτιστήρι σου: Έτσι θα τα βρεις εύκολα και γρήγορα!

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στην «καρδιά» της άνοιξης, μία είναι η ερώτηση που κάνεις ξανά και ξανά στον εαυτό σου: «Τι δώρο θα χαρίσω φέτος στο βαφτιστήρι μου;». 

Ομολογουμένως, πρόκειται για ένα ερώτημα, το οποίο προβληματίζει όλες τις νονές και ειδικότερα όσες από εμάς έχουμε χαρίσει στο παρελθόν πολλά ευφάνταστα δώρα στα βαφτιστήρια μας, οπότε φέτος έχουμε στερέψει από ευρηματικές ιδέες, οι οποίες ξέρουμε πως θα τα ενθουσιάσουν με την πρώτη ματιά.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, υπάρχει ένας ακόμη παράγοντας που δυσκολεύει την αναζήτησή σου και αυτός είναι η έλλειψη χρόνου, καθώς οι έντονοι ρυθμοί της καθημερινότητας, δεν σου δίνουν τη δυνατότητα να αφιερώσεις τον χρόνο που θέλεις στην εύρεση του κατάλληλου πασχαλινού δώρου για το βαφτιστήρι σου. Και ακριβώς για αυτό είμαστε εμείς εδώ! Για να σε βοηθήσουμε να ανακαλύψεις εύκολα και γρήγορα το ιδανικό δώρο για το βαφτιστήρι σου, από την άνεση του προσωπικού σου χώρου!

Κι όμως, φέτος δεν θα χρειαστεί να κάνεις τον καθιερωμένο πασχαλινό «μαραθώνιο» στα μεγάλα καταστήματα παιχνιδιών, αφού με λίγα αγγίγματα στην οθόνη του smartphone σου, θα έχεις το τέλειο πασχαλινό δώρο στην πόρτα σου. Αν αναρωτιέσαι πώς θα βρεις αυτό το πασχαλινό δώρο για το βαφτιστήρι σου, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα βήματα που θα σε βοηθήσουν να το ανακαλύψεις.

Μην ξεχνάς τι λαχταρά ο μικρός και ξεχωριστός παραλήπτης του δώρου σου

Ένα λάθος που κάνουν αρκετές νονές, όταν βρίσκονται στην αναζήτηση του πασχαλινού δώρου που θα χαρίσουν στο βαφτιστήρι τους, είναι το ότι σκέφτονται με γνώμονα τον εαυτό τους ή τους γονείς του παιδιού. Με λίγα λόγια, δεν σκέφτονται τι θα αρέσει στο παιδί, αλλά τι αρέσει σε εκείνες ή τι θα βολέψει τη μαμά του παιδιού. Ωστόσο, θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην αναφέρουμε πως τα παιδιά δεν ενδιαφέρονται τόσο για τα ρούχα ή τα παπούτσια που τους χαρίζουμε, αφού κάθε φορά που λαμβάνουν ένα δώρο, βαθιά μέσα τους ευελπιστούν πως θα είναι κάποιο παιχνίδι. Συνεπώς, για να μην πέσεις και εσύ στην ίδια «παγίδα» με τους υπόλοιπους, φρόντισε να έχεις στο μυαλό σου, τι είναι αυτό που πραγματικά λαχταρά να λάβει το βαφτιστήρι σου από εσένα, φέτος το Πάσχα.

Πώς θα μπορέσεις να περιορίσεις την αναζήτησή σου στις ιδανικές επιλογές

Είναι αλήθεια πως η αγορά διαθέτει αναρίθμητες επιλογές, που μπορεί να ενθουσιάσουν το βαφτιστήρι σου. Το ζήτημα είναι, βέβαια, να βρεις μέσα από αυτήν την πλούσια γκάμα την ιδανική επιλογή για εκείνο. Πώς θα τα καταφέρεις; Εστιάζοντας στην ηλικία του παιδιού και τα ενδιαφέροντά του. Για παράδειγμα, κάθε κορίτσι που είναι άνω των 3 ετών θα ξετρελαθεί μόλις ξετυλίξει το περιτύλιγμα του δώρου του και βρει μέσα μία κούκλα Παιχνιδολαμπάδα Nancy, δηλαδή μία λαμπάδα με θεματικό παιχνίδι και πρωταγωνίστρια την αγαπημένη φίλη των μικρών κοριτσιών. Αντίστοιχα, ένα αγοράκι που έχει συμπληρώσει τα 4 έτη, δεν υπάρχει περίπτωση να μην χοροπηδήσει από τη χαρά του, μόλις δει πως η λαμπάδα του συνοδεύεται από το Alfa Γάντι, δηλαδή το γάντι που φορούν οι ήρωες Gormiti και αποκτούν την πανίσχυρη δύναμη Alfa ή από την ακόμα πιο τεράστια λαμπάδα με τις δύο γιγάντιες φιγούρες των Lord Sol και Lord Eklos!

Εικόνα2

Προτίμησε ένα δώρο για το βαφτιστήρι, που θα το παρακινεί να είναι δραστήριο

Για να είσαι σίγουρη πως το δώρο που θα χαρίσεις στο βαφτιστήρι σου θα πιάσει «τόπο» και όχι απλώς χώρο στο δωμάτιό του, είναι σημαντικό να επιλέξεις ένα παιχνίδι που θα το παρακινεί να είναι δραστήριο και να απολαμβάνει ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού. Ένα από αυτά είναι και το TREASURE-X DINO Λαμπάδα που περιλαμβάνει τον τεράστιο T-Rex Δεινόσαυρο, ο οποίος προσκαλεί το βαφτιστήρι σου σε μία συναρπαστική περιπέτεια με 16 διαφορετικά επίπεδα εξερεύνησης. Εναλλακτικά, υπάρχει και η Λαμπάδα Emotion Pets που διαθέτει ένα χαριτωμένο, διαδραστικό, λούτρινο κουταβάκι, το οποίο πίνει αληθινό νερό, κλαίει και ζητάει την αγάπη και τη φροντίδα του παιδιού. Και τις δύο επιλογές θα τις ανακαλύψεις στην επίσημη ιστοσελίδα της Giochi Preziosi, στο ψηφιακό μέρος από όπου μπορείς να αντλήσεις μαγεία και χαρά, ώστε να τη μεταδώσεις με ένα γιορτινό, «πλούσιο» πασχαλινό πακέτο στο βαφτιστήρι σου.

Εικόνα3

Χάρισε στο βαφτιστήρι σου ένα δώρο που θα το εμπνέει να γίνεται όλο και καλύτερο

Υπάρχουν μερικά δώρα που όσα χρόνια και να περάσουν, δεν πρόκειται να τα ξεχάσεις, ανεξάρτητα από το ποιος σου τα χάρισε. Αυτό συμβαίνει διότι ήταν τα κατάλληλα παιχνίδια, την κατάλληλη στιγμή, αυτά που σου έδωσαν διασκεδαστικές αφορμές για να ανακαλύψεις καλύτερα τον εαυτό σου και να θέλεις να γίνεσαι όλο και καλύτερος. Ένα τέτοιο πασχαλινό δώρο, λοιπόν, αξίζει να χαρίσεις στο βαφτιστήρι σου, ένα παιχνίδι που θα το εμπνέει να «κυνηγάει» τα όνειρά του. Αυτό το δώρο μπορεί να είναι η αυθεντική Λαμπάδα Messi Training System 5 σε 1, που περιλαμβάνει τη φιγούρα του γνωστού ποδοσφαιριστή, μία μπάλα προπόνησης Messi Training System, ένα tattoo-μανίκι Messi, ένα αθλητικό γιλέκο προπόνησης και ένα χρονόμετρο. Όσο για εσένα που έχεις για βαφτιστήρα μία… σούπερ ηρωίδα, τότε μία Πασχαλινή Λαμπάδα Miraculous με το νέο σετ αξεσουάρ της αγαπημένης Ladybug, είναι η καλύτερη επιλογή πασχαλινού δώρου για εκείνη. Με δώρο γάντια για ολοκληρωμένη μεταμφίεση.

Εικόνα4

Μπορεί ο χρόνος να μην είναι με το μέρος σου όμως, πραγματοποιώντας μία επίσκεψη στην επίσημη ιστοσελίδα της Giochi Preziosi, θα βρεις σε χρόνο «ντετέ» το ιδανικό πασχαλινό δώρο για το βαφτιστήρι σου. Αφού γεμίσεις το καλάθι σου με τις απαραίτητες προσθήκες και συμπληρώσεις τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν για την παραγγελία, θα είσαι έτοιμη να του προσφέρεις ένα πασχαλινό πακέτο που θα ξεπερνά τις προσδοκίες του!