Spring cleaning και ανανέωση ντουλάπας: Τα αγαπημένα μου tips για καθαριότητα και φρεσκάδα σε βάθος!

Spring cleaning και ανανέωση ντουλάπας: Τα αγαπημένα μου tips για καθαριότητα και φρεσκάδα σε βάθος!

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες μαμάδες, που συνήθως «τρέχουν» όλη μέρα, έτσι και στη δική μου περίπτωση, η καθαριότητα του σπιτιού έχει μετατραπεί σε μία υποχρέωση που ιδανικά, θα ήθελα να αποφεύγω.

Η αλήθεια είναι όμως, πως υπάρχει ένα κομμάτι της που όχι μόνο δεν με κουράζει, αλλά με κάνει να ανυπομονώ για αυτό, δύο φορές τον χρόνο. Ο λόγος, φυσικά, για την ανανέωση της ντουλάπας μου, που την περίοδο που διανύουμε έχει την «τιμητική» της.

Tο πέρασμα από τον χειμώνα στην άνοιξη επιβάλλει το καθάρισμα της ντουλάπας, των ραφιών και των συρταριών της και την αλλαγή του περιεχομένου της. Τα βαριά και ζεστά χειμωνιάτικα ρούχα φυλάσσονται και τη θέση τους παίρνουν τα ανάλαφρα πανωφόρια, τα αέρινα φορέματα, τα λευκά τζιν και τα πολύχρωμα t-shirt, που θα συνοδεύσουν εμένα και τη μικρή μου, τη Σοφία, στις ανοιξιάτικες εξορμήσεις μας.

Σήμερα, λοιπόν, θα μοιραστώ μαζί σου μερικά αγαπημένα μου tips καθαριότητας και φρεσκάδας που αξίζει να γνωρίζεις, σε ό,τι αφορά στην ανανέωση της ντουλάπας και της γκαρνταρόμπας σου, αλλά και τον πολύτιμο «σύμμαχο» υγιεινής, δηλαδή το Klinex Pure Hygiene Powder Fresh, που με βοήθησε να κάνω αυτήν τη διαδικασία πιο εύκολη και επιτυχημένη. Spring cleaning, λοιπόν, και ιδού τα βήματα που ακολουθώ για μία καθαρή και μυρωδάτη ντουλάπα!

nikoletta ralli klinex1



Βήμα 1ο: To πρώτο βήμα σε ό,τι αφορά στην ανανέωση και το καθάρισμα της ντουλάπας μου, είναι να βγάλω τα πάντα -μα τα πάντα- από τα συρτάρια, τα ράφια και κάθε χώρο της ντουλάπας και να τα τοποθετήσω προσεκτικά πάνω στο κρεβάτι. Φροντίζω, επίσης, να μην είναι εντελώς χύμα, αλλά σε κάθε σημείο του κρεβατιού να έχω και άλλη κατηγορία ρούχων.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr