Δεν έχεις χρόνο να ετοιμάζεις κάθε μέρα νόστιμα και υγιεινά γεύματα;

Δεν έχεις χρόνο να ετοιμάζεις κάθε μέρα νόστιμα και υγιεινά γεύματα;

Σου έχουμε την πιο tech λύση! Το μεγαλύτερο στον κόσμο σύστημα εξαρτημάτων!

Πριν να γίνω μαμά, το μαγείρεμα ήταν μία υποχρέωση που δεν απουσίαζε από το καθημερινό μου πρόγραμμα. Ωστόσο, είναι διαφορετικό να μαγειρεύεις για ένα μόνο άτομο και άλλο να χρειάζεται να ετοιμάζεις ένα νόστιμο πρωινό, ένα υγιεινό μεσημεριανό, θρεπτικά σνακ και βραδινό για μία οικογένεια και μάλιστα, σε καθημερινή βάση.

Αν είσαι και εσύ μητέρα, τότε πιθανότατα μπορείς να με καταλάβεις. Διότι αισθάνεσαι και βιώνεις πόσο πιο απαιτητική γίνεται μία μέρα, όταν σε βρίσκει να «τρέχεις» για τις προσωπικές και επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και κάπου ανάμεσα στα «πρέπει» της καθημερινότητας, τη φροντίδα των παιδιών, το πηγαινέλα από το σπίτι στο γραφείο και τα επαγγελματικά ή οικογενειακά ραντεβού και τις απαραίτητες επισκέψεις στο σούπερ μάρκετ, πρέπει να «χωρέσεις» και τη μαγειρική.

Η επιστροφή μου, λοιπόν, από την τηλεργασία του περασμένου χρόνου πίσω στο γραφείο, με βρήκε αντιμέτωπη με αυτήν την κατάσταση και συγκεκριμένα, με μία καθημερινότητα που με έκανε να αισθάνομαι πιο πιεσμένη από ποτέ και να δυσκολεύομαι να φροντίσω, όπως θα ήθελα, το μενού της οικογένειας -που είναι και ένα θέμα στο οποίο δίνω μεγάλη σημασία. Ήταν μονόδρομος, συνεπώς, για εμένα το να βρω λύσεις, που θα μου επέτρεπαν να κερδίζω καθημερινά χρόνο και ταυτόχρονα, να προσφέρω μόνο το καλύτερο στα μικρά μου.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr