Το aerosol σπρέι της Klinex που θα έχεις πάντα μαζί σου για απολύμανση εντός κι εκτός σπιτιού!

Το aerosol σπρέι της Klinex που θα έχεις πάντα μαζί σου για απολύμανση εντός κι εκτός σπιτιού!

Με μια πολύ πρακτική συσκευασία και την εγγύηση απολύμανσης της Klinex, όλες μας οι ανησυχίες για τα μικρόβια και τους ιούς που επιβιώνουν στις επιφάνειες που αγγίζουμε – εντός κι εκτός σπιτιού – εξαφανίζονται μαζί τους!

Τα τελευταία 70 χρόνια η Klinex είναι κοντά σε όλες τις οικογένειες που την χρειάζονται και κρατά τους χώρους που μοιράζονται ασφαλείς και καθαρούς. Ακόμα περισσότερο, τα τελευταία χρόνια που η ανάγκη για προστασία από ιούς και βακτήρια είναι πιο έντονη από ποτέ. Εντός και εκτός σπιτιού είναι ο σύμμαχος των οικογενειών για την απολύμανση, καθαριότητα και προστασία.

Το πιο σημαντικό στις μέρες μας εκτός από την σωστή απολύμανση είναι η γρήγορη και εύκολη απολύμανση: Γι’ αυτόν τον λόγο η Klinex διαθέτει το απολυμαντικό aerosol “Hygiene Disinfectant Spray”, σε δύο αρώματα, που με ένα μόνο ψέκασμα απολυμαίνει μαλακές και σκληρές επιφάνειες εντός και εκτός σπιτιού, εξουδετερώνοντας το 99,9% ιών και βακτηρίων (συμπεριλαμβανομένου του Κορονοϊού SARS-CoV-2 & τον ιό της γρίπης (Η1Ν1)).

Από τότε που η νόσος Covid-19 μπήκε στις ζωές μας, έχουμε αρχίσει να καταλαβαίνουμε καλύτερα ποιες επιφάνειες είναι πιο εύκολο να γίνουν εστίες μικροβίων όταν γυρνάμε στο σπίτι - για παράδειγμα τα παπούτσια, τα κλειδιά, η τσάντα ή το μπουφάν μας. Όλα αυτά απολυμαίνονται εύκολα και γρήγορα με τα aerosol σπρέι. Εκτός από αυτές τις επιφάνειες, είναι εξίσου σημαντικό να απολυμαίνουμε και αυτές που είναι εντός σπιτιού όπως πόμολα, καρέκλες, καναπέδες, παιδικά παιχνίδια και κάδους απορριμμάτων, προκειμένου να είμαστε όλοι προστατευμένοι από τους ιούς και τα βακτήρια.

Klinex.jpg

Το “Klinex Hygiene Disinfectant Spray”, aerosol εκτός από 200ml & 400ml βγαίνει και στην φοβερή συσκευασία τσέπης 75ml και είναι «On the go», για να μπορούμε να το έχουμε παντού μαζί μας: Στην τσάντα, στη βαλίτσα, στο αυτοκίνητο ή όπου αλλού πάμε! Τα «Hygiene Aerosols On The Go» είναι ιδανικά για το αεροπλάνο, το πλοίο ή και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, καθώς με το μοναδικό τους ψέκασμά μπορούμε να απολυμάνουμε τις θέσεις, τη ζώνη και τα πόμολα για να κινούμαστε ξέγνοιαστα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας. Τέλος, είναι ιδανικό για απολύμανση στο γραφείο, για το θρανίο ή για τις κοινόχρηστες επιφάνειες.

Τα προϊόντα αυτά είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση και προσφέρουν υγιεινή καθαριότητα εντός και εκτός σπιτιού. Απολυμαίνουν ιούς και βακτήρια και παράλληλα, με ένα μόνο ψέκασμα, αφαιρούν αιτίες αλλεργιών που συνδέονται με σκόνη, γύρη, σκύλο, γάτα, αφήνοντας ένα υπέροχο άρωμα (cotton ή φρεσκάδα λουλουδιού).

Στόχος της Klinex είναι η προστασία των χώρων που αγαπάμε! Γι’ αυτό τον λόγο, εδώ και 70 χρόνια, είναι πάντα δίπλα μας με όποιον τρόπο μπορεί και κατοχυρώνει την δική μας ασφάλεια και των αγαπημένων μας.