La Pasteria: Casual dining μέσα από τις γεύσεις της ιταλικής κουζίνας

La Pasteria: Casual dining μέσα από τις γεύσεις της ιταλικής κουζίνας

Italy is always a good idea!

Δεν υπάρχει κάποιος που να μπορεί να αντισταθεί στα ιταλικά φαγητά, τις ιδιαίτερες ποικιλίες ιταλικών κρασιών και τα εκλεκτά ιταλικά προϊόντα κάθε λογής. Σκεπτόμενοι τη δημοφιλή και άκρως γευστική cucina italiana, επισκεφτήκαμε το «La Pasteria», ένα εστιατόριο που θεωρείται ο master της ιταλικής κουζίνας στην Ελλάδα και μοιράζονται μαζί σας την εμπειρία τους!

Η «ιεροτελεστία» του σερβιρίσματος ακολούθησε τους κανόνες του savoir vivre, σύμφωνα με τους οποίους, σε ένα τραπέζι προηγείται η σαλάτα και έπονται τα κυρίως πιάτα. Ξεκινήσαμε με μία δροσιστική και ιδιαίτερη σαλάτα του εστιατορίου, την Tabule di Gamberi a Quinoa, με μαϊντανό, κινόα, γαρίδες και λαδολέμονο, που ήταν το κατάλληλο πιάτο για να μας «ανοίξει» περισσότερο την όρεξη.

Διάβασε περισσότερα στο goldenhall.gr