Margarita MAYnia: Βρήκαμε πού θα πιεις τις καλύτερες μαργαρίτες μόνο με πέντε ευρώ όλο τον Μάιο!

Ιωάννα Κατσίμπα
Margarita MAYnia: Βρήκαμε πού θα πιεις τις καλύτερες μαργαρίτες μόνο με πέντε ευρώ όλο τον Μάιο!

Αν το αγαπημένο σου ποτό είναι η margarita και στην περίπτωση που αναρωτιέσαι πού θα δίνεις τα ραντεβού για αναζωογονητικά after work cocktails με την παρέα αυτόν τον μήνα, αρκεί να ακολουθήσεις τη συμβουλή μου και να κάνεις μία βόλτα σε ένα κατάστημα TGI Fridays™.

Πλησιάζοντας στην «καρδιά» του καλοκαιριού, η θερμοκρασία ανεβαίνει, η μέρα μεγαλώνει και η ανυπομονησία μου μέχρι να βγω επίσημα στην καλοκαιρινή άδεια, αυξάνεται συνεχώς. Ωστόσο, για την ώρα, το καθημερινό μου πρόγραμμα περιλαμβάνει αρκετές υποχρεώσεις και ένα γεμάτο οκτάωρο στο γραφείο, οπότε καλούμαι να βρίσκω λύσεις, ώστε να απολαμβάνω τις ηλιόλουστες ημέρες στο κλεινόν άστυ, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ευτυχώς, ο Μάιος μπήκε δυναμικά στις ζωές μας, προσφέροντας μερικές αναζωογονητικές και άκρως αναγκαίες «ανάσες» ξεγνοιασιάς, ενώ στη σκέψη πως το καλοκαίρι που πλησιάζει, θα είναι το πιο ανέμελο των τελευταίων δύο ετών, η διάθεσή μου είναι αρκετά ανεβασμένη. Και αν υπάρχει κάτι που αυτήν την εποχή μπορεί να με βάλει σε summer mood, αυτό είναι σίγουρα το after work ραντεβού με τις φίλες μου για το κορυφαίο ποτό της εποχής, δηλαδή για μία δροσιστική margarita.

image002.jpg

Αν το αγαπημένο σου ποτό είναι, επίσης, η margarita και στην περίπτωση που αναρωτιέσαι πού θα δίνεις τα ραντεβού για αναζωογονητικά after work cocktails με την παρέα αυτόν τον μήνα, αρκεί να ακολουθήσεις τη συμβουλή μου και να κάνεις μία βόλτα σε ένα κατάστημα TGI Fridays™. Διότι εκεί μπορείς να απολαύσεις την αγαπημένη σου margarita μόνο με πέντε ευρώ, καθόλη τη διάρκεια του Μαΐου!

Με λίγα λόγια, ώρα για Margarita MAYnia. Διότι αυτή είναι η ευκαιρία σου να βάλεις σε ένα σύντομο «pause» τους έντονους και απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας. Συνέχισε, λοιπόν, να διαβάζεις για να πάρεις μία γεύση από όσα θα ζήσεις και θα απολαύσεις στην πόλη τα ανοιξιάτικα βράδια και τα απογεύματα του φετινού Μαΐου!

1652436330458-453898422-image003.jpg

Η πιο δροσιστική και on budget συνήθεια της φετινής άνοιξης

Ομολογουμένως, θέλει ιδιαίτερη εσωτερική δύναμη για να καταφέρουμε να κλείσουμε την πόρτα του γραφείου μας, αφήνοντας πίσω μας με ευκολία το άγχος, τα deadlines και τα αδιάβαστα emails. Ωστόσο, μπορώ να σου πω με σιγουριά, πως εφόσον εγώ κατάφερα να αφήσω πίσω μου οποιαδήποτε έγνοια, τότε μπορείς και εσύ.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να αφήσεις στην άκρη το κινητό σου, να διαλέξεις το αγαπημένο σου TGI Fridays™ κατάστημα και να αφεθείς στις πέντε ακαταμάχητες γεύσεις για cocktail margarita, που σου προσφέρει το Margarita MAYnia. Δεν έχει σημασία αν θέλεις να απολαύσεις δροσιστικές γουλιές el Jimador Reposado, με λάιμ, μάνγκο, ροζ γκρέιπφρουτ και ανανά. Αυτό που χρειάζεται, είναι να βρεις τον δικό σου αγαπημένο συνδυασμό, έτσι ώστε να δροσίζεις τον ουρανίσκο σου all may και all day long… μόνο με πέντε ευρώ. Σκέφτεσαι κάτι καλύτερο για φέτος την άνοιξη;

Οι αναζωογονητικές γουλιές που θα ανεβάζουν τη διάθεσή σου στην πόλη

Μήπως τελικά το τι ποτό αγαπάς να απολαμβάνεις, εξαρτάται από την προσωπικότητά σου; Είτε προτιμάς γλυκόξινους συνδυασμούς, είτε πιο spicy γεύσεις, πιθανότατα το ποτό που επιλέγεις, αντικατοπτρίζει συχνά τον εσωτερικό σου κόσμο και τη διάθεσή σου.

Για παράδειγμα, οι απλές και «καθαρές» γεύσεις είναι η αδυναμία σου; Τότε, η διαχρονική Fridays™ Classic Margarita από lime ή φράουλα, με el Jimador Reposado, triple sec και margarita mix, η οποία σερβίρεται με πάγο, up ή frozen, είναι η κατάλληλη επιλογή για εσένα. Αν από την άλλη πλευρά, προτιμάς ένα twist στις επιλογές σου, τότε αυτόν τον Μάιο κάνε την ανατροπή και δοκίμασε την Fridays™ Mango Margarita. Πρόκειται για ένα signature cocktail με el Jimador Reposado, triple sec, πουρέ μάνγκο και margarita mix, το οποίο σερβίρεται frozen.

image005.jpg

Σε κάθε περίπτωση, αν σου αρέσει να εκπλήσσεις συνεχώς τον ουρανίσκο σου, τότε δύο είναι οι επιλογές που δεν πρέπει να λείπουν από τη λίστα του μήνα της Margarita MAYnia. Η πρώτη είναι η Fridays™ Spicy Pineapple Margarita, που περιέχει el Jimador Blanco, triple sec, homemade jalapeño-pineapple syrup και φρέσκο χυμό lime, ενώ η δεύτερη έρχεται να κάνει τη διαφορά με την προσθήκη νέκταρ αγαύης, orange curaçao, φρέσκο χυμό λεμονιού και lime, έχοντας επίσης ως βάση το αγαπημένο el Jimador Blanco και θα την βρεις στο cocktail μενού των TGI Fridays, με το όνομα The Best Fridays™ Margarita!

image006.jpg

Για το τέλος, αφήσαμε ένα cocktail το οποίο είναι για τους πιο δυναμικούς της παρέας, εκείνους που αγαπούν τους καυτερούς συνδυασμούς γεύσεων, ακόμη και στο ποτό τους. Αν ανήκεις και εσύ σε αυτήν την κατηγορία, το Pink Chili Margarita, θα γίνει η νέα σου απόλαυση, χάρη στο σιρόπι chili που συνδυάζεται ιδανικά με το el Jimador Blanco, τον χυμό ροζ γκρέιπφρουτ και το triple sec. Είσαι έτοιμη να το απολαύσεις;

image007.jpg

Αν θέλεις και εσύ, λοιπόν, να ανακαλύψεις αυτήν την άνοιξη έναν απολαυστικό, εξωτικό κόσμο έτοιμο να τον πιεις στο ποτήρι, μέχρι να βρεθείς στο αγαπημένο σου νησί, τότε μπες σε summer mood ανακαλύπτοντας τους urban προορισμούς που θα σε δροσίζουν με τις μοναδικές γεύσεις και τα cocktails τους. Και επειδή άνοιξη και καλοκαίρι στην Ελλάδα, σημαίνει εξορμήσεις με την παρέα για δροσιστικές μαργαρίτες, μην χάσεις την ευκαιρία να βιώσεις τη μαγεία της Margarita MAYnia, δίνοντας ραντεβού στο αγαπημένο σου TGI Fridays™ κατάστημα, δηλαδή τον ιδανικό προορισμό για τις απογευματινές after work βόλτες σου και όχι μόνο, το μέρος στο οποίο κάθε ημέρα έχει το καλοκαιρινό και αισιόδοξο vibe που αναζητάς, μαζί με μία απολαυστική margarita που κοστίζει μόλις πέντε ευρώ!