Σου αρέσουν οι μηχανές; Tώρα το Aprilia SR GT 125 είναι πιο προσιτό με όφελος 310 €

Σου αρέσουν οι μηχανές; Tώρα το Aprilia SR GT 125 είναι πιο προσιτό με όφελος 310 €

Το πρώτο «Urban Adventure», ασταμάτητο στην κίνηση της πόλης, με στοιχεία από τον κόσμο του Enduro και πλούσιο εξοπλισμό, μπορεί να γίνει δικό σου.

ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΗ, ΤΟ SR GT 125 ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΟ ΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ I-GET 125, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

IMG_3462.jpg

Το νέο Aprilia SR GT 125, είναι μία ολοκαίνουρια πρόταση στην κατηγορία των μικρών σκούτερ GT: είναι το πρώτο “urban adventure” σκούτερ της Aprilia. Σχεδιάστηκε για να κάνει διασκεδαστική κάθε μετακίνηση, εντός αλλά και εκτός πόλης, χάρη στον εξοπλισμό που αντλεί έμπνευση από τον κόσμο του enduro και κάνει το σκούτερ ιδανικό για όλες τις συνθήκες οδήγησης.

Η ενεργή θέση οδήγησης του Aprilia SR GT και το φαρδύ, γυμνό τιμόνι μοτοσυκλέτας προσφέρουν απόλυτο έλεγχο, ενώ η αναρτήσεις μεγάλης διαδρομής και η αυξημένη απόσταση από το έδαφος διασφαλίζουν ότι θα ξεπεραστεί εύκολα κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στους δρόμους της πόλης. Επιπλέον, τα ελαστικά, με τη φαρδιά διατομή τους και η σχεδίαση του πέλματος για κάθε έδαφος, επιτρέπουν στον αναβάτη να απολαμβάνει την οδήγηση σε οποιοδήποτε οδόστρωμα, από την άσφαλτο μέχρι και τους πλακόστρωτους δρόμους.

2U2A0134.jpg

Όλα αυτά συνδυάζονται με την ασύγκριτη σπορ σχεδίαση της Aprilia, τον σύγχρονο κινητήρα i-get 125 με σύστημα Start & Stop, για κορυφαία απόδοση και τον ολοκληρωμένο εξοπλισμό που περιλαμβάνει φωτισμό full LED, πίνακα οργάνων LCD και συνδεσιμότητα μέσω της πλατφόρμας APRILIA MIA (αξεσουάρ).

Τώρα μάλιστα, το SR GT 125 γίνεται ακόμα πιο προσιτό, αφού μπορείτε να το αποκτήσετε σε τιμές προσφοράς από 3.680€.

Ανακαλύψτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες της προσφοράς.

DPG Network