Ανακάλυψε τοπία μαγευτικής ομορφιάς με συνοδοιπόρο το εκλεπτυσμένο single malt ουίσκι Talisker

Ανακάλυψε τοπία μαγευτικής ομορφιάς με συνοδοιπόρο το εκλεπτυσμένο single malt ουίσκι Talisker

Στιγμές απόδρασης και επανασύνδεσης με τη φύση, για τους λάτρεις της εξερεύνησης και της περιπέτειας

Το σκωτσέζικο single malt ουίσκι Talisker, με τον ξεχωριστό πιπεράτο και θαλασσινό χαρακτήρα του, αποτελεί την απόλυτη έκφραση του πνεύματος της εξερεύνησης και επανασύνδεσης με τη φύση και τα στοιχεία της. Με το μότο του να είναι Made by The Sea, τo Talisker, από το μακρινό Isle of Skye της Σκωτίας, ταξίδεψε στις αποσκευές των “Explorers”, σε μαγευτικούς προορισμούς της ηπειρωτικής Ελλάδας, ακολουθώντας το πνεύμα της περιπέτειας και εξερεύνησης που βρίσκεται στην καρδιά του brand.

Άρρηκτα συνδεδεμένο με την περιπέτεια και τη διάθεση για ανακάλυψη και εξόρμηση στη φύση, το εκλεπτυσμένο single malt Talisker, φέρει όλα αυτά τα χαρακτηριστικά και στην καρδιά της δημιουργίας του. Με τους τολμηρούς αδερφούς MacAskill, να διασχίζουν τον Ατλαντικό Ωκεανό το 1830 από το νησί Eigg μέχρι και το νησί του Skye, για να δημιουργήσουν, το πασίγνωστο πια, αποστακτήριο του Talisker στις όχθες του Loch Harport. Αυτός ο περιπετειώδης χαρακτήρας συνεχίζει να υπάρχει στις αξίες του brand μέχρι και σήμερα, παρακινώντας μας να επανασυνδεθούμε με τη φύση και να ανακαλύψουμε ξανά τη μαγεία της.

Πρώτος σταθμός αυτής της μοναδικής εμπειρίας για τους “Explorers”, η Ορεινή Κορινθία, με ενδιάμεσους σταθμούς τον υγροβιότοπο της Λίμνης Στυμφαλίας και τελικό προορισμό την τεχνητή Λίμνη Δόξα και το αλπικής ομορφιάς ελατόδασος που την περιβάλει. Με αφετηρία τη Στυμφαλία, οι Explorers, ακολούθησαν τα περιβαλλοντικά μονοπάτια παρακείμενα της λίμνης που τους οδήγησαν σε τοπία μοναδικής φυσικής ομορφιάς, ανακαλύπτοντας την ιδιαίτερη ποικιλομορφία και άγρια ομορφιά της γύρω περιοχής. Δεύτερη στάση, η κοιλάδα του Φενεού, με την απαράμιλλης ομορφιάς τεχνητή Λίμνη Δόξα. Εκεί οι περίφημοι “Explorers” όχι μόνο περιηγήθηκαν στα γύρω μονοπάτια του ελατόδασους με την ειδική σήμανση, αλλά απόλαυσαν και δραστηριότητες του υγρού στοιχείου, κάνοντας τον περίπλου της λίμνης με κανό.

Η αγάπη για διαρκή εξερεύνηση και περιπλάνηση στη φύση, οδήγησε τους “Explorers” στον επόμενο σταθμό τους, στην Λακωνική Μάνη και στα άγριας ομορφιάς τοπία της. Από την εντυπωσιακή διατηρητέα καστροπολιτεία της Βάθειας, μέχρι το νοτιότερο άκρο της ηπειρωτικής Ελλάδας, το ακρωτήριο Ταίναρο και τον ιστορικό Φάρο, που ατενίζει αγέρωχος ακόμα και σήμερα τη Μεσόγειο θάλασσα.

Ένα σκωτσέζικο single malt, εμπνευσμένο από τη θάλασσα για τους λάτρεις της περιπέτειας και όχι μόνο. Το Talisker είναι για όλους εκείνους που αναζητούν στιγμές απόδρασης από τη βουή της πόλης, τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητας και την επανασύνδεσή τους με τη φύση και τα στοιχεία της. Από καταπράσινα βουνά μέχρι και καταγάλανες ακτές, ανακαλύψτε γοητευτικά τοπία της Ελλάδας μαζί με τους αγαπημένους σας και απολαύστε πάντα υπεύθυνα, το εκλεκτό single malt Talisker.

#Talisker #MadeByTheSea

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχετικά με τη Diageo Hellas

H DIAGEO είναι κορυφαία εταιρεία premium αλκοολούχων ποτών στον κόσμο και την Ελλάδα. Η φιλοδοξία της DIAGEO είναι να είναι μία από τις εταιρίες καταναλωτικών προϊόντων με τις υψηλότερες επιδόσεις, με κορυφαία αξιοπιστία και φήμη παγκοσμίως. Στην Ελλάδα, η DIAGEO διαθέτει ένα μοναδικό portfolio προϊόντων, που κατέχουν κορυφαία θέση στην εκάστοτε κατηγορία και σε κάθε περίσταση κατανάλωσης. Σε αυτά περιλαμβάνονται κάποια από τα πιο αναγνωρίσιμα brands διεθνώς, όπως είναι το Johnnie Walker, το Haig, το Dimple, το Cardhu, το J&B, και τα Classic Malts στην κατηγορία του ουίσκι, οι μάρκες Smirnoff, Cîroc και Ketel One στην κατηγορία της vodka, τα gins Gordon’s και Tanqueray, η super premium tequila Don Julio, τα ρούμια Captain Morgan, Pampero και Zacapa, τα liqueurs Baileys και Smirnoff North και πολλές ακόμη δημοφιλείς μάρκες.

Ως ηγέτιδα εταιρεία στον κλάδο, βασικός πυλώνας της στρατηγικής της είναι να προσδίδει αξία και να συμβάλει στη βιωσιμότητα των κρατών, των κοινωνιών και των ομάδων μέσα στις οποίες λειτουργεί και επιχειρεί. Το φιλόδοξο 10ετές πλάνο της εταιρίας “Society 2030:Spirit of Progress” έχει δημιουργηθεί και υλοποιείται με σκοπό τη δημιουργία ενός συμπεριληπτικού και βιώσιμου κόσμου, ενώ περιλαμβάνει συγκεκριμένες δεσμεύσεις ως προς την επίτευξη των Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών (SDGs).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη DIAGEO, το πλάνο βιώσιμης ανάπτυξης “Society 2030:Spirit of Progress”, τους ανθρώπους, τις μάρκες και τις δράσεις της, επισκεφθείτε το www.diageo.com.

Για τη διεθνή πρωτοβουλία της DIAGEO με στόχο τη συλλογική ενημέρωση και εκπαίδευση για την υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ, αλλά και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τις επιπτώσεις της αλόγιστης χρήσης του, επισκεφθείτε το www.DRINKiQ.com.

Γιορτάζουμε τη ζωή, κάθε μέρα, σ’ όλη τη γη.

Tags
DPG Network