«Βουρτσίζουμε Μαζί» γιατί κάθε χαμόγελο μετράει!

«Βουρτσίζουμε Μαζί» γιατί κάθε χαμόγελο μετράει!

Η ΑΙΜ, ως ειδικός της στοματικής υγείας, διενεργεί και φέτος, κύκλο επισκέψεων σε σχολεία στην Αττική και σε περιοχές της επαρχίας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βουρτσίζουμε Μαζί», με την υποστήριξη των κατά τόπους Οδοντιατρικών Συλλόγων στην Ελλάδα, και έχοντας την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας, στοχεύει να εκπαιδεύσει πάνω από 13.000 παιδιά το 2023.

Τα παιδιά νηπιαγωγείων & δημοτικών σχολείων, μέσω του σύγχρονου και τεκμηριωμένου εκπαιδευτικού υλικού θα ευαισθητοποιηθούν σε θέματα υγείας και προσωπικής υγιεινής, ενώ ταυτόχρονα θα ενημερωθούν και εκπαιδευτούν για τις σωστές συνήθειες στοματικής υγιεινής παιδιών.

aim-mikri-megali

Η κα Ντάλλη Κατερίνα, Brand Manager της AIM δήλωσε ότι «Το πρόγραμμα «Βουρτσίζουμε Μαζί» είναι ιδιαίτερα επίκαιρο, καθώς έρχεται στην κατάλληλη στιγμή για να ενημερώσει τα παιδιά, σχετικά με την επιτακτική ανάγκη να βουρτσίζουμε τα δόντια μας καθημερινά, πρωί και βράδυ, καθώς και να αλλάζουμε οδοντόβουρτσα κάθε 3 μήνες. Δεν περιορίζεται στην ενημέρωση, αλλά περιλαμβάνει διαδραστικά παιχνίδια και υλικά για το σπίτι που μπορούν να βοηθήσουν τους μικρούς μαθητές να κάνουν το βούρτσισμα των δοντιών, παιχνίδι. Η ΑΙΜ έχει βαθιά στο DNA της την εκπαίδευση των παιδιών μένοντας πιστή στο σκοπό της να προστατεύει τα χαμόγελα, γιατί κάθε χαμόγελο μετράει».

Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν το digital εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Βουρτσίζουμε Μαζί» και στο κανάλι στο YouTube αλλά και να βρουν όλο το εκπαιδευτικό υλικό στο https://www.aim.gr/h-mikri-kai-h-megali-odontovourtsa.html.

Μάθετε τα νέα της ΑΙΜ στο www.aim.gr και ακολουθήστε μας στα social media

Facebook

Instagram