Η δίαιτα του Twilight

Η δίαιτα του Twilight

Ε, ναι λοιπόν, έγινε κι αυτό! Μια 49χρονη γυναίκα έχασε αμέτρητα κιλά και χτύπησε τατουάζ στην πλάτη με τους βασικούς χαρακτήρες του Twilight.

H Cathy Ward είναι σίγουρα κάτι παραπάνω από μια απλή fan του Twilight. Όπως δήλωσε η ίδια, όταν έκατσε να δει την ταινία, ήταν σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση. Όταν όμως τελείωσε η προβολή της, ένιωσε ανανεωμένη και αισιόδοξη. Άρχισε να γυμνάζεται στο σπίτι και να τρώει λιγότερο και φυσικά δεν παρέλειψε να προμηθευτεί όλα τα βιβλία και dvd που υπάρχουν για τη δημοφιλή ταινία.

Καθώς η λατρεία της για την ταινία μεγάλωνε, αποφάσισε να κάνει ένα τατουάζ στην πλάτη της, που να περιλαμβάνει τους τρεις βασικούς πρωταγωνιστές. Σιγά σιγά το τατουάζ επεκτάθηκε και πλέον καλύπτει ολόκληρη την πλάτη της, με τους πρωταγωνιστές να καταλαμβάνουν το μεγαλύτερο μέρος της επιφάνειας, ενώ το υπόλοιπο αποτελείται από το γνωστό σε όλους μας δάσος, διάφορα λουλούδια και λοιπά διακοσμητικά.

Συνολικά, πέρασε 22 ώρες στην καρέκλα του τατουατζή της και πλήρωσε πάνω από 3.000 δολάρια για αυτόν τον διακριτικό πανικούλη που συμβαίνει στην πλάτη της.