Ήθελε ένα προφυλακτικό, αλλά τελικά πήρε ολόκληρο το μηχάνημα

Ήθελε ένα προφυλακτικό, αλλά τελικά πήρε ολόκληρο το μηχάνημα

Όλα έχουν ακριβύνει τη σήμερον ημέρα και τα προφυλακτικά δεν αποτελούν εξαίρεση.

Εντάξει, ας υποθέσουμε ότι τα λεφτά δεν τα λυπάστε, καθώς το συγκεκριμένο θέμα αποτελεί προτεραιότητα στη ζωή σας και καλό είναι να μην είστε τσιγκούνες. Όταν είστε σ' ένα μπαρ όμως, η τσέπη αδειάζει με το πέρασμα της ώρας και οι πιθανότητες να μπορείτε να διαθέσετε το συγκεκριμένο κεφάλαιο για το συγκεκριμένο προϊόν ελαττώνονται αναλόγως.

Έτσι την πάτησε λοιπόν και ο 28χρονος Miklos Antal, ο Ουγγαρέζος που έκλεψε ένα ολόκληρο μηχάνημα αυτόματης πώλησης προφυλακτικών από την τουαλέτα ενός μπαρ στην πόλη Nyiregyhaza. Το βράδυ της «ληστείας» είχε γνωρίσει μια κοπέλα στο μαγαζί και αποφάσισε να την ξεμοναχιάσει. Διαπίστωσε όμως με θλίψη του, ότι δεν του είχαν μείνει καθόλου λεφτά για να αγοράσει το περιεχόμενο του μηχανήματος και έτσι, πάνω στο μεθύσι του αποφάσισε να το πάρει μαζί του ολόκληρο!

Το γελοίο είναι πως, φεύγοντας, προσπάθησε να το κρύψει κάτω από το μπουφάν του, πράγμα το οποίο όλοι φαντάζεστε πως είναι αδύνατον. Τελικά, ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο νεαρό Antal απαγορεύτηκε να ξαναπατήσει σ' αυτό το μπαρ.