Ένα πάρτυ 15.000 καλεσμένων

Ένα πάρτυ 15.000 καλεσμένων

Της βγήκαν τα γενέθλια ξινά.

Μία 16χρονη γερμανίδα αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλιά της και της βγήκε ξινό. Πρόκειται για τη Theassa αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλια της με τους φίλους της. Έη οποία έστειλε μεν την πρόσκληση μέσω του λογαριασμού της στο facebook αλλά κατά λάθος την άφησε ανοιχτή και μέσα σε λίγες μέρες ούτε λίγο ούτε πολύ 15.000 άτομα επιβεβαίωσαν ότι θα παραβρεθούν.
Βέβαια, ευτυχώς για αυτήν όταν οι γονείς της το ανακάλυψαν ακύρωσε το πάρτυ και προσέλαβαν ιδιωτική ασφάλεια για να προστατεύει το σπίτι τους το βράδυ των γενεθλίων. Παρά την ανακοίνωση ότι το πάρτυ ακυρώθηκε, 1.500 έφηβοι και νεαροί ενήλικες εμφανίστηκαν την ημέρα των γενεθλίων μπροστά από το σπίτι της. Κάποιοι ήρθαν με δώρα και γλυκά ενώ κάποιοι άλλοι κρατούσαν πανό όπου εκδήλωναν την αγάπη τους στο πρόσωπο της «We Love Thessa» και ζητούσαν να βγει έξω από το σπίτι για να την δουν.
«Που είναι η Thessa; Φωνάξτε την Thessa να βγει έξω. Δεν είναι έγκλημα να γιορτάσει η Thessa τα γενέθλια της».
Εκατό αστυνομικοί προστάτευαν το σπίτι και τέσσερις ήταν έφιπποι αλλά σύμφωνα με τις δηλώσεις του εκπροσώπου της αστυνομίας κ.Streiber αυτό δεν στάθηκε εμπόδιο να κρατήσει τους νεαρούς μακριά από το σπίτι.
Ούτε ένα πάρτυ δε μπορεί να κάνει κανείς με την ησυχία του!