Η πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου είναι και η καλύτερη

Η πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου είναι και η καλύτερη

Ένα νέο τηλεοπτικό σποτ της αγγλικής καμπάνιας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες μας κάνει να δακρύσουμε -για καλό λόγο.

0

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου είναι πλέον μόλις τρεις μήνες μακριά και η βρετανική πρωτεύουσα «βράζει» από τις πυρετώδεις προετοιμασίες για να κυλήσουν όλα ρολόι -θυμάστε άλλωστε πως ήμασταν εμείς τέτοια εποχή το 2004.

Στα πλαίσια, λοιπόν, των διάφορων καμπανιών που τρέχουν γύρω από το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς, η εταιρεία Procter & Gamble αποφάσισε να εστιάσει όχι στους αθλητές, όπως συνηθίζεται, αλλά στους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτούς και τους έφτασαν εδώ που είναι σήμερα: στις μητέρες τους.



Με μότο λοιπόν το «Η πιο σκληρή δουλειά στον κόσμο είναι στην πραγματικότητα η καλύτερη δουλειά του κόσμου», η Procter & Gamble σε συνεργασία με άλλες εταιρείες και, φυσικά, την Ολυμπιακή επιτροπή, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα συγκλονιστικό τηλεοπτικό σποτ το οποίο αποτίνει φόρο τιμής στις μητέρες όλων των αθλητών, με τον πιο ρεαλιστικό, γλυκό και συγκινητικό τρόπο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω (πάρτε και μια κούτα zewasoft καλού κακού αγκαλιά) και μάθετε περισσότερα για την καμπάνια Thank you, Mom στο www.facebook.com/thankyoumom