Μεγάλε αδερφέ, χώρισε;

Μεγάλε αδερφέ, χώρισε;

Παρακολούθησέ τον κι εσύ στο Facebook. Μπορείς!

Όλοι εσείς που περνάτε τη μισή σας μέρα παρακολουθώντας κάποιον με τον οποίο έχετε πάθει ψύχωση στο facebook, θα στεναχωρηθείτε που η γνωστή εταιρεία κατήργησε την πιο χρήσιμη εφαρμογή για stalkers ονόματι Facebook Breakup Notifier.

Σύμφωνα με αυτήν, μπορείτε να εγγραφείτε ανώνυμα σε ένα «δωμάτιο αναμονής» του «θύματός» σας και να δηλώσετε με αυτόν τον τρόπο ότι αδημονείτε να πάρετε τη σειρά του νυν αμέσως μόλις αυτός γίνει πρώην. Μάλιστα, 48 ώρες μετά την αλλαγή του status του «προσώπου» από «σε σχέση» σε «ελεύθερος», η εφαρμογή φροντίζει να αποκαλύψει στο άτομο την ταυτότητά σας, καθώς και να σας κάνει κι εσάς αυτόματα ελεύθερους αν είστε κι εσείς σε σχέση.

Επειδή όμως 3.6 εκατομμύρια άτομα φρόντισαν να εγγραφούν μέσα σε μία μόλις εβδομάδα κλικάροντας και τσεκάροντας διαρκώς το status του ατόμου που τους ενδιέφερε (αντί να περιμένουν να τους ενημερώσει αυτόματα το σύστημα για τυχόν αλλαγές) , το σύστημα κράσαρε και η διαχείριση απέσυρε τη συγκεκριμένη εφαρμογή. Ακούγεται πάντως ότι θα επανακυκλοφορήσει και μάλιστα βελτιωμένη για πιο εξελιγμένες παρενοχλήσεις και παρακολουθήσεις. Οι σκέψεις και τα συμπεράσματα δικά σας...