Tα πιο παράξενα burgers του κόσμου!

Γωγώ Φούντα
Tα πιο παράξενα burgers του κόσμου!

Eσείς θα τα δοκιμάζατε;

burgers είναι από τις πιο αγαπημένες και ένοχες γευστικές απολαύσεις. Και μπορεί να τα έχουμε συνηθίσει παραδοσιακά με το ψωμάκι τους, το μπιφτεκάκι τους και τη σαλτσούλα τους αλλά απ' ότι φαίνεται εκτός από ικανοποίηση στον ουρανίσκο, σε κάποιους προσφέρουν και... έμπνευση!

Δύο γάλλοι γραφίστες λοιπόν, ο Quentin και ο Thomas, προφανώς με τεράστια φαντασία αλλά και δημιουργικότητα, σχεδίασαν μία σειρά από burgers τα οποία απέχουν πολύ από τα συνηθισμένα.

Έτσι, μπορείτε να απολαύσετε το burger James Bond το οποίο διαθέτει χρυσό... ψωμάκι και περιέχει μεταξύ άλλων και χταπόδι, αλλά και το Halloween burger το οποίο περιέχει ανθρώπινο (!) κρέας... Μπορείτε επίσης να βρείτε το burger παγωτό σε χωνάκι, φυσικά, το burger Jamaica με τα χρώματα της χώρας, το διαστημικό burger το οποίο είναι καλυμμένο με τρίμματα καρύδας, το οικολογικό αλλά και το... ινδικό burger με μάνγκο!

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα βρεθείτε σε ένα fast food ζητήστε ένα από αυτά και απλά έχετε στο πίσως μέρος του μυαλού σας ότι μπορεί να σας περάσουν και για τρελούς!

Δείτε το φωτογραφικό υλικό...

Διαβάστε επίσης:

Όταν τα ζευγάρια αλλάζουν ρόλους: Ένα πρωτότυπο project που θα σας κάνει να ξεκαρδιστείτε από τα γέλια!

Βασίλισσα Ελισάβετ: Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί σε σπάνιες εικόνες από την ζωή της (video)

Δείτε τους πιο χοντρούς ανθρώπους στον κόσμο!