Απίστευτο: Κι όμως είναι ολόιδιοι, αλλά δεν έχουν καμία απολύτως συγγένεια!

Γωγώ Φούντα
Απίστευτο: Κι όμως είναι ολόιδιοι, αλλά δεν έχουν καμία απολύτως συγγένεια!

Φωτογράφος μελετά τα χαρακτηριστικά του προσώπου και ανακαλύπτει σωσίες!

Πώς θα σας φαινόταν αν ερχόταν κάποιος και σας έλεγε ότι ανακάλυψε τον δίδυμό σας στην άλλη άκρη της γης ενώ εσείς γνωρίζετε πολύ καλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση;

Κι όμως, ο φωτογράφος Francois Brunelle, ο οποίος αφιέρωσε τη ζωή του στην μελέτη των χαρακτηριστικών του ανθρώπινου προσώπου, δημιούργησε ένα λεύκωμα στο οποίο ποζάρουν άνθρωποι οι οποίοι μπορεί να μοιάζουν τρομερά μεταξύ τους, δεν έχουν ωστόσο καμία απολύτως συγγένεια και μάλιστα σε αρκετές περιπτώσεις δεν μιλούν καν την ίδια γλώσσα!

Από τα 18 του λοιπόν, όταν και ξεκίνησε να ασχολείται με τη φωτογραφία, αποφάσισε να ανακαλύψει ανθρώπους από διάφορα μέρη του πλανήτη οι οποίοι μοιάζουν σαν δίδυμοι χωρίς φυσικά ό ένας να έχει την παραμικρή ιδέα για την ύπαρξη του άλλου!

«Τα πρώτα μου μοντέλα, ήταν άτομα που γνώριζα και που πάντα πίστευα ότι έμοιαζαν μεταξύ τους. Με τον καιρό, και αφού η δουλειά μου άρχισε να γίνεται όλο και πιο γνωστή, έρχονταν από μόνοι τους άνθρωποι προκειμένου να τους βρω τον... άγνωστο δίδυμό τους», δηλώνει ο Brunelle.

Άλλωστε, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, όλοι μας ανεξαιρέτως σε κάποια μεριά του πλανήτη έχουμε έναν δίδυμο ή... σωσία αν προτιμάτε!

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το μοναδικό μέρος στη Γη που θα σωθεί από την... καταστροφή στις 21.12.12

Ορθόδοξοι ιερείς γδύνονται για ημερολόγιο

Σοκ! Διαφημιστική καμπάνια δείχνει την τρομακτική μετάλλαξη όσων κάνουν χρήση μεθαμφεταμίνης (photos)