Συγκλονιστικό: Γέννησε πρόωρα για να κρατήσει ο ετοιμοθάνατος άντρας της την κόρη τους

Συγκλονιστικό: Γέννησε πρόωρα για να κρατήσει ο ετοιμοθάνατος άντρας της την κόρη τους

Μέχρι που μπορεί να φτάσει η αγάπη...

O Mark Aulger, στα 52 του ,κατάφερε να κρατήσει στην αγκαλιά του τη νεογέννητη κόρη του λίγο πριν πεθάνει ενώ χρονικά δεν θα προλάβαινε σε καμία περίπτωση να το κάνει. Η Savannah Augler όμως δεν θα έχει άλλες φωτογραφίες με το πατέρα της και την οικογένειά της ενωμένη, εκτός από αυτήν.

Η τελευταία του επιθυμία ήταν να δει την κόρη του, να προλάβει να τη δει πριν πεθάνει. H σύζυγός του όμως, Dianne Augler θα γεννούσε σε ένα μήνα καθώς μόλις είχε μπει στον όγδοο μήνα κύησης. 'Οταν της είπαν πως ο άντρας της πεθαίνει και δεν θα προλάβει να δει τη μικρή εκείνη αποφάσισε να γεννήσει με καισαρική παρά τους κινδύνους.

6a00d8341c630a53ef016301508347970d-600wi

Οι γιατροί έστησαν ένα δωμάτιο τοκετού μέσα στην αίθουσα της εντατικής όπου νοσηλευόταν ο καρκινοπαθής σύζυγός της. Ο 52χρονος πάλευε χρόνια με τον καρκίνο, όμως όταν η σύζυγός του έμεινε έγκυος στην κόρη τους, οι γιατροί του είχαν πει ότι είχε καταφέρει να νικήσει την επάρατη νόσο. Ωστόσο, λίγους μήνες μετά μπήκε στο νοσοκομείο εσπευσμένα με αναπνευστικά προβλήματα και έκτοτε δεν ξαναβγήκε.

Εκείνος κατάφερε να είναι παρών σε όλη τη διαδικασία και ήταν μάλιστα ο πρώτος που κράτησε τη μικρή Savannah μόλις γεννήθηκε. 45 λεπτά αφότου την κράτησε για πρώτη και τελευταία φορά, έπεσε σε κόμμα και δύο εβδομάδες μετά, πέθανε. «Όσο ήμουν έγκυος μιλούσε συνέχεια στην κοιλιά μου. Της έλεγε πόσο την αγαπούσε και πόσο ενθουσιασμένος ήταν που θα ερχόταν στον κόσμο. Δεν ανέφερε ποτέ ότι δεν θα προλάβαινε να τον γνωρίσει», δήλωσε η σύζυγός του στην εκπομπή Good Morning America.

Η Savannah είναι το τρίτο παιδί του ζευγαριού, ενώ η μητέρα της Dianne έχει άλλα δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο.

Διαβάστε ακόμη:

Αυτός είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου

1,3 βιασμoί το λεπτό: Ένα έγκλημα-κοινωνική μάστιγα που διχάζει...