H συγκινητική «θυσία» του γιου του David Bowie για την άρρωστη σύζυγό του

Γωγώ Φούντα
H συγκινητική «θυσία» του γιου του David Bowie για την άρρωστη σύζυγό του

Και η μάχη του υπέρ της χρήσης μαριχουάνας για ιατρικούς σκοπούς...

Μία ανθρώπινη και ιδιαίτερη ιστορία έχει δει τον τελευταίο καιρό το φως της δημοσιότητας προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις κυρίως των πιο συντηρητικών μελών της κοινωνίας.

Ο γιος του superstar David Bowie, Duncan Jones, δίνει τον δικό του αγώνα στο πλευρό της συζύγου του Rodene η οποία πάσχει από καρκίνο. Το ιδιαίτερο της όλης υπόθεσης, είναι ότι ο Duncan έχει ταχθεί εδώ και αρκετό καιρό υπέρ της θεραπευτικής χρήσης της μαριχουάνας, η οποία αποτελεί και το βασικό συστατικό της θεραπείας της συζύγου του, προκαλώντας όπως ήταν αναμενόμενο αντιδράσεις σχετικά με την νομιμότητα ή μη του συγκεκριμένου, παραισθησιογόνου φυτού.

Ο ίδιος, εδώ και αρκετό καιρό έχει μιλήσει ανοιχτά μέσω Twitter για την μάχη που δίνει τόσο η σύζυγός του όσο και ο ίδιος, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζει με πάθος τη θεραπεία της Rodene με μαριχουάνα, μιας και όπως λέει τα αποτελέσματα είναι θαυματουργά: «Ένα από τα θετικά του να ζεις στην Καλιφόρνια, είναι η νομιμότητα της ιατρικής χρήσης της μαριχουάνας. Είναι ταυτόχρονα υπέροχο αλλά και αστείο ότι μία τόσο σοβαρή ασθένεια όπως ο καρκίνος μπορεί να θεραπευτεί από κάτι που στον περισσότερο κόσμο είναι παράνομο. Όσοι είστε κατά όλου αυτού, δεν έχετε ιδέα πόσο μπορεί να ανακουφίσει από τους πόνους που προκαλούνται. Εννοείται ότι η Rodene δεν την καπνίζει. Οι γιατροί έχουν βρει άλλους τρόπους να της τη χορηγούν. Έτσι κι αλλιώς προτιμά τη... σοκολάτα»!

Δείτε όλα τα tweets του Duncan...

duncanjones



Διαβάστε επίσης:

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Δείτε τα πιο παράξενα ζώα του πλανήτη!

Δύναμη ψυχής: Το κοριτσάκι που αντί για πόδια έχει μία μπάλα του μπάσκετ!

Benedetta Carlini: η πρώτη λεσβία καλόγρια που αναστάτωσε τον καθολικισμό