To καλύτερο επάγγελμα στον κόσμο: 22χρονη φτιάχνει πλεκτές περούκες για γυναίκες με προβλήματα υγείας

Γωγώ Φούντα
To καλύτερο επάγγελμα στον κόσμο: 22χρονη φτιάχνει πλεκτές περούκες για γυναίκες με προβλήματα υγείας

Και είναι όλες τους υπέροχες!

H φαντασία και η δημιουργικότητα μπορεί να έχουν πολλές εκδοχές, αλλά όταν μιλάμε για την περίπτωση της 22χρονης Louise Walker οι δύο αυτές έννοιες λαμβάνουν άλλες διαστάσεις.

Η όμορφη Λονδρέζα λοιπόν, στο πλαίσιο εργασίας της για το πανεπιστήμιο στο οποίο και φοιτά με θέμα «Μαλλιαρό κεφάλι», ξεκίνησε να... πλέκει περούκες σε όλα τα μοδάτα κουρέματα και χτενίσματα της εποχής, προκειμένου στη συνέχεια να φτιάξει μία όμορφη και άκρως πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, στην εργασία αρίστευσε αλλά κανείς δεν της είχε πει ότι η συγκεκριμένη της ασχολία θα της άλλαζε τη ζωή. Τα σχέδιά της ήταν τόσο λεπτομερή, καλοδουλεμένα και πρωτότυπα, που προκάλεσαν το έντονο ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο δεν σταματά πλέον να παραγγέλνει τις συγκεκριμένες περούκες!

«Η μαμά μου είναι κομμώτρια και μου άρεσε να την παρακολουθώ την ώρα που δούλευε. Επιπλέον, ξέρω να πλέκω από δύο χρονών. Λατρεύω το πλέξιμο και γι' αυτό πολλές φορές πλέκω και κατά τη διάρκεια των μαθημάτων μου στο πανεπιστήμιο. Βρήκα λοιπόν έναν όμορφο τρόπο να συνδυάσω τις δύο μεγάλες μου αγάπες», λέει η 22χρονη.

Όσοι πιστεύετε βέβαια, ότι το συγκεκριμένο είναι απλά για εκκεντρικές κυρίες, σας πληροφορούμε ότι πολλές γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο ή αλλωπεκίαση έχουν δηλώσει έντονο ενδιαφέρον προκειμένου να έχουν μία καλοχτενισμένη και όμορφη κουπ. Οι παραγγελίες λοιπόν δεν σταματούν για την Louise η οποία μάλλον έχει το πιο όμορφο και πρωτότυπο επάγγελμα στον κόσμο!

Διαβάστε επίσης:

Ο διάσημος Ολυμπιονίκης Oscar Pistorius σκότωσε την κοπέλα του ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου περνώντας την για διαρρήκτη!

Κι όμως υπάρχουν: Τα πιο περίεργα έθιμα σχετικά με τον Άγιο Βαλεντίνο απ' όλο τον κόσμο

Δείτε ένα υπέροχο, χιουμοριστικό video κατά του ρατσισμού