Yes We Can: Απόψε μαζευόμαστε στο Drunk Sinatra για να βοηθήσουμε την Γεωργία σε έναν αγώνα ζωής

Yes We Can: Απόψε μαζευόμαστε στο Drunk Sinatra για να βοηθήσουμε την Γεωργία σε έναν αγώνα ζωής

Ένα ποτό για εσάς γίνεται ένα ακόμα βήμα της Γεωργίας προς την θεραπεία της. Ας μην λείψε κανείς!

Σίγουρα έχετε ακούσει για την μάχη της Γεωργίας Παπαζήση μέχρι σήμερα, καθώς σχεδόν ολόκληρο το ελληνικό ίντερνετ μιλά για αυτήν και την στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί. Αν όχι, αυτά είναι τα βασικά που πρέπει να ξέρετε: Το 2007, στα 35 χρόνια της και χωρίς καμιά «προειδοποίηση», η Γεωργία διαγνώστηκε με την νόσο Λάιμ, μία εξαιρετικά σοβαρή και πολύπλοκη νόσο αλλά και πολύ δύσκολη στην διάγνωση και την θεραπεία της. Επειδή όμως η δύναμη του ανθρώπου φαίνεται ακριβώς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η Γεωργία αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και να παλέψει μέχρι τέλους -μέχρι, δηλαδή, να νικήσει. Δημιούργησε το προσωπικό της μπλογκ μέσα από το οποίο με χιούμορ και αισιοδοξία ενημερώνει κάθε μέρα τον κόσμο για την κατάσταση της υγείας της, τις προόδους αλλά και τις κακές στιγμές της, και παλεύει με όσα έχει για να απελευθερωθεί από την ασθένεια και να ξεκινήσει μια νέα ζωή.

Σε αυτόν τον αγώνα της μπορείς να βοηθήσεις σήμερα κι εσύ, και μάλιστα με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο. Το αγαπημένο μπαρ Drunk Sinatra στο ιστορικό κέντρο, αφιερώνει την αποψινή βραδιά στην Γεωργία, ώστε όλοι μαζί να την βοηθήσουμε να μαζέψει τα χρήματα για το δεύτερο ταξίδι της στην Ινδία, ώστε να συνεχίσει την σημαντική θεραπεία της. Όσο περισσότερο πιείτε απόψε (δεν σας ωθούμε στον αλκοολισμό αλλά 2-3 ποτάκια όλοι τα πίνουμε, ας το παραδεχτούμε), τόσο πιο γρήγορα θα βοηθήσετε αυτό το γενναίο κορίτσι στον στόχο του.

Στο facebook event το κείμενο αναγράφει:

Ένα από τα πιο cool και όμορφα (μέσα κι έξω) κορίτσια στην Αθήνα είναι η Γεωργία Παπαζήση.
Αυτό το party είναι για εκείνη και μόνο.
Γιατί παλεύει τα τελευταία πέντε χρόνια με τη Νόσο Λάιμ. Γιατί είναι πραγματικά γενναία.
Γιατί πρέπει να συγκεντρωθεί άμεσα το ποσό που χρειάζεται, ώστε να φύγει στην Ινδία (στην κλινική Nu Tech στο Νέο Δελχί) και να τελειώσει την θεραπεία της. Και όλοι μαζί μπορούμε με ένα ποτό να το συγκεντρώσουμε.
Γιατί θέλω πολύ σύντομα να χορέψω μια ωραία, σιγανή Ella Fitzgerald μαζί της και να πιει τα ωραιότερα ντάκιρι του σύμπαντος που θα φτιάξω μόνο για εκείνη.
Γιατί τι διάολο χρειάζεται ένα rat pack, αν δεν μπορεί να ενώσει δυνάμεις και να βοηθήσει ένα μέλος του.
Γιατί ο πρώτος κανόνας της δικής μας ηθικής και Βίβλου είναι:
Ένας για όλους. Και ΟΛΟΙ για ΕΝΑΝ.
Kiddos, μόνο μαζί μπορούμε. Το έχετε ψυλλιαστεί, έτσι;

Εμείς θα είμαστε εκεί από νωρίς. Σας περιμένουμε όλους!

Για να μάθετε ολόκληρη την ιστορία της Γεωργίας επισκεφθείτε το μπλογκ της: mylymeupdates.blogspot.gr

Drunk Sinatra
Θησέως 16, Αθήνα (ιστορικό κέντρο)

από τις 18.00 μέχι όσο αντέξουμε.