Ζωή βγαλμένη από το σινεμά

Ζωή βγαλμένη από το σινεμά

Όπως ακριβώς στη γνωστή Νοτιοαφρικανική ταινία «Tsotsi», έτσι και στο Γιοχάνεσμπουργκ δύο άνδρες έκλεψαν ένα αμάξι το οποίο περιελάμβανε και ένα... παιδί!

Μπορεί στην ταινία ο Τσότσι να αναθεώρησε ολόκληρη τη ζωή του μέσα από το παιδί που έκλεψε μαζί με ένα αυτοκίνητο και τελικά επέστρεψε μετά από μερικές ημέρες, αμφιβάλλουμε όμως αν οι δύο ληστές που προαναφέραμε έκαναν το ίδιο.

Thabile Khumalo είναι το όνομα της γυναίκας που βρισκόταν μαζί με τη μητέρα και την δύο ετών κόρη της στο αυτοκίνητό της, ακριβώς έξω από το σπίτι της, όταν δύο άνδρες τη σημάδεψαν με όπλο. Ζήτησαν κινητά και λεφτά, αλλά αυτά βρίσκονταν μέσα στο σπίτι κι έτσι η γυναίκα ζήτησε απλά να της αφήσουν το παιδί της. Αυτοί μπήκαν στο αμάξι και αφού προσπάθησαν αποτυχημένα και νευρικά να της το δώσουν, τελικά έφυγαν παίρνοντάς το μαζί τους.

Τελευταία επίκληση της μάνας ήταν να το αφήσουν οπουδήποτε, καθώς φοβήθηκε πως μπορεί να το σκότωναν, αλλά οι ληστές έκαναν την έκπληξη 90 λεπτά αργότερα, όταν επέστρεψαν για να το αφήσουν ακριβώς έξω από την πόρτα του σπιτιού. Προς το παρόν καταζητούνται από την αστυνομία του Γιοχάνεσμπουργκ.