Η WIND στηρίζει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων

Η WIND στηρίζει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων

Αυτό το τριήμερο. με 1 ευρώ μπορείτε να αλλάξετε την ζωή κάποιου, αλλά και την δική σας.

Σε εποχές όπως η τωρινή, οποιαδήποτε κίνηση, από την πιο μικρή και συμβολική μέχρι την πιο μεγάλη, η οποία θα βοηθήσει έστω και έναν συνάνθρωπό μας να κάνει την ζωή του λίγο καλύτερη, δεν είναι απλά επιλογή, είναι ανάγκη και υποχρέωση. Και αυτό είναι κάτι που η Wind τηρεί με συνέπεια εδώ και χρόνια, βρίσκοντας τρόπους να αφυπνίσει τον κόσμο και να μας κάνει να νοιαστούμε ενεργά για την κατάσταση που επικρατεί γύρω μας.

Έτσι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η WIND στηρίζει το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων και προσκαλεί όλους στο καλοκαιρινό bazaar βιβλίου του ΒΗΜΑ fm από την Πέμπτη 30 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 2 Ιουνίου, στους Κήπους του Μεγάρου Μουσικής.

Με 1 μόλις ευρώ καθένας μπορεί να αποκτήσει 1 βιβλίο ανάμεσα στα 200.000 που θα διατεθούν κατά τη διάρκεια του bazaar καλύπτοντας ένα πλήθος θεμάτων από τις πιο δημοφιλείς σειρές λογοτεχνίας, ιστορικές εκδόσεις, πολιτικές εκδόσεις, ταξιδιωτικούς οδηγούς, παιδικά παραμύθια κ.ά. Το σύνολο των χρημάτων θα διατεθούν στο Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων για την προμήθεια τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για περισσότερους από 1500 άστεγους και άπορους συνανθρώπους μας.

«Στηρίζουμε με συνέπεια το φιλανθρωπικό bazaar βιβλίου τα τελευταία τρία χρόνια, γιατί πιστεύουμε ότι όλοι με μια ελάχιστη συνεισφορά, μπορούμε να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη. Και στην περίπτωση του Bazaar αυτή η συνεισφορά μας δίνει πίσω ως επιβράβευση ένα καλό βιβλίο», δήλωσε ο Γιώργος Τσαπρούνης, Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς.

Εκπλήξεις, περιμένουν μικρούς και μεγάλους, για να κάνουν την επίσκεψη τους στους όμορφους κήπους, ακόμη πιο ευχάριστη. Παράλληλα, θα δοθούν τρεις μοναδικές συναυλίες από αγαπημένους καλλιτέχνες, τις οποίες μπορούν να παρακολουθήσουν όλοι, εντελώς δωρεάν. Την Παρασκευή 31 Μαΐου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ, η Μαρία Τσαρούχα και η Ραλλία Χρηστίδου. Το Σάββατο 1 Ιουνίου, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Μπάμπης Στόκας και ο Νίκος Ζιώγαλας. Την Κυριακή, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Σκεφτείτε λοιπόν πως αυτό το τριήμερο, με 1 μόνο ευρώ μπορείτε να αποκτήσετε ένα βιλίο που θα σας ταξιδέψει και θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες, και ταυτόχρονα θα βοηθήσετε έναν συνάνθρωπό σας που σας έχει ανάγκη. Όσα περισσότερα τα ευρώ, τόσο περισσότερα τα «ταξίδια» μέσα από συναρπαστικές σελίδες, τόσο περισσότεροι και οι άνθρωποι που θα βοηθήσετε!

Το bazaar θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί ως τις 9 το βράδυ.