«Αγάπη μου...συρρίκνωσα το έργο τέχνης μου!»: Τα πιο λιλιπούτεια έργα τέχνης στα πιο απίθανα σημεία

«Αγάπη μου...συρρίκνωσα το έργο τέχνης μου!»: Τα πιο λιλιπούτεια έργα τέχνης στα πιο απίθανα σημεία

Είναι καλλιτέχνες που λατρεύουν τις μινιατούρες και δημιούργησαν κανονικά έργα τέχνης μέσα σε ταπερ, πάνω σε μια crème broulee ακόμα και σε γυναικεία νύχια!  

Πρόκειται για ένα άλλο είδος τέχνης που σίγουρα θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας με ματιά! Καλλιτέχνες από όλο το κόσμο άφησαν τον καμβά και τα...πινέλα τους για να καταπιαστούν με μια άλλη μορφή τέχνης πολύ πρωτοποριακή που έχει ως βάση της τις μινιατούρες.

Τι εννοούμε με αυτό; Πως θα σας φαινόταν να βλέπατε μια οικογένεια να κάνει picnic πάνω σε ένα καταπράσινο γυναικείο νύχι που έχει καλυφθεί από γρασίδι; Για τον καλλιτέχνη Alice Bartlet προφανώς ήταν μια έμπνευση της στιγμής που όμως σε εντυπωσιάζει αμέσως.

Ο Yuri Yamamoto από την άλλη θέλησε να μας μεταφέρει σε μια φάρμα με γουρουνάκια, κοτούλες, θάμνους και δεντράκια μέσα σε ένα τάπερ! Ενώ σε μια πιο καλοκαιρινή του έμπνευση έστησε μέσα στο τάπερ μια παραλία με ομπρέλες, ξαπλώστρες και λουόμενους.

Εντυπωσιακή είναι και η δημιουργία του Minimian που χρησιμοποίησε μια creme broulee σαν καμβά και πάνω της αναπαρέστησε μια σκηνή πυρόσβεσης, βλέποντας τους πυροσβέστες επί το έργο. Οι γλυκές του εμπνεύσεις συνεχίζονται με ένα βουνό από μαρέγκες και τους μρικοσκοπικούς αναβάτες να το σκαρφαλώνουν.

Τέλος, ένα μπαλάκι του τένις ήταν αρκετό για να...ερεθίσει το μάτι του καλλιτέχνη και να το δει σαν νησί! Τοποθέτησε πάνω σε αυτό έναν φοίνικα, ένα ερωτευμένο ζευγάρι και να πως μέσα σε λίμνη δημιούργησε έναν παράδεισο για δυο!

Διαβάστε επίσης:

Ένας κήπος μέσα στο πιάτο

Ένα γαμήλιο άλμπουμ σωστό έργο τέχνης