O David Hasselhoff έχει πλάκα! Δείτε ένα ξεκαρδιστικό σποτ με τον star του Baywatch

Γωγώ Φούντα
O David Hasselhoff έχει πλάκα! Δείτε ένα ξεκαρδιστικό σποτ με τον star του Baywatch

Με άκρως... ερωτική διάθεση και αξιοπρόσεκτο μέταλλο στη φωνή!

Μπορεί τα τελευταία χρόνια ο David Hasselhoff, ο γνωστός και μη εξαιρετέος ναυαγοσώστης της διάσημης και κλασικής πια σειράς, Baywatch, Mitch Buchannon να έχει πέσει κάπως στα μάτια μας, έπειτα από όλες αυτές τις ιστορίες με το αλκοόλ και τα τραγικά video όπου τον απαθανατίζουν μεθυσμένο να σέρνεται στα πατώματα του σπιτιού του, αλλά μετά από το τελευταίο του κατόρθωμα, μπορούμε να πούμε ότι αναθεώρησαμε την άποψή μας για εκείνον!

Ο διάσημος ηθοποιός λοιπόν, πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ αλυσίδας καφέ, διαφημίζοντας το νέο ρόφημα της εταιρείας και ερμηνεύοντας ένα άκρως... ερωτικό και αστείο τραγούδι με τίτλο Thirsty for Love!

Πρωταγωνιστής του σποτ, εκτός από τον David φυσικά, είναι και το υγρό στοιχείο καθώς τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν εξ' ολοκλήρου σε μία μαγευτική παραλία. Έτσι λοιπόν, ο διάσημος πρώην ναυαγοσώστης κρατώντας το διαφημιζόμενο ρόφημα, στο οποίο και αφιερώνει το τραγούδι, επιδίδεται σε θαλάσσια σπορ, αράζει στη χρυσή αμμουδιά με καλλίγραμμες κυρίες και σκαρφαλώνει σα βράχια, πάντα με τον καφέ ανά χείρας!

Εκτός του ότι το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά καλαίσθητο και ξεκαρδιστικό, έχουμε να προτείνουμε στον κύριο Hasselhoff να κάνει στροφή προς το τραγούδι και το show γιατί πραμματικά το έχει!

Διαβάστε ακόμη:

Αγόρια με γόβα και φούστα; Ισπανός καλλιτέχνης αποτυπώνει χιουμοριστικά τις αλλαγές των ρόλων στα ζευγάρια

Πώς θα έμοιαζε η Barbie αν ήταν μια πραγματική γυναίκα;

Ένα site που θα σας σώσει στη δουλειά: Μία «γατοθύελλα» που θα κάνει τις ώρες στο γραφείο πιο ευχάριστες