Μήπως έχεις ένα κατοστάρικο;

Μήπως έχεις ένα κατοστάρικο;

Κατοστάρικο ευρώ εννοούμε στη συγκεκριμένη περίπτωση, αφού η Αθηνά Ωνάση διαπραγματεύεται μόνο τέτοιου είδους χρηματικά ποσά.

Όλοι γνωρίζετε την πάμπλουτη κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, η οποία διαθέτει σε μετρητά περισσότερα από όσο είναι το εθνικό έλλειμμα της χώρας μας (αφήνουμε απ' έξω τα ακίνητα, τις μετοχές κλπ κλπ). Η όμορφη νεαρή έχει αφιερώσει τη ζωή της στην ιππασία, παίρνοντας μέρος σε αγώνες σε όλο τον κόσμο, κάτι που την ευχαριστεί ιδιαίτερα από μικρή.

Πολύ πρόσφατα λοιπόν, μάθαμε πως κατέκτησε τη δέκατη θέση στον 21ο διεθνή διαγωνισμό ιππασίας, κερδίζοντας το ποσό των...100 ευρώ. Η νεαρή Ωνάση παρέλαβε κανονικά το ποσό, γεγονός που προκάλεσε αρκετά σχόλια, ιδιαίτερα ευρείας γκάμας.

Αρκετοί έγιναν προβλέψιμοι, μιλώντας με κακεντρέχεια για την Αθηνά Ωνάση, επειδή παρέλαβε τα χρήματα, ενώ στην ουσία διαθέτει τόσα πολλά που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι της χρειάζονται. Από την άλλη, οι περισσότερο καλοπροαίρετοι θεώρησαν πως αν δεν δεχόταν να παραλάβει το ποσό, θα έδειχνε ασέβεια προς το άθλημα και το θεσμό γενικότερα.