Δείτε τι έκανε αυτή η τράπεζα για να κάνει τους πελάτες της να αδυνατίσουν (video)

Γωγώ Φούντα
Δείτε τι έκανε αυτή η τράπεζα για να κάνει τους πελάτες της να αδυνατίσουν (video)

Tης δίνουμε το βραβείο ευρηματικότητας με όλη μας την καρδιά

Σίγουρα οι άνθρωποι του μάρκετινγκ και των διαφημιστικών εταιρειών σε όλο τον κόσμο, είναι το λιγότερο δαιμόνιοι, με την καλή έννοια, και εκνευριστικά θα λέγαμε ταλαντούχοι και ευφυείς, μιας και καταφέρνουν να κάνουν ακόμα και το αποκρουστικό, ελκυστικό και αγαπητό, μέσα σε υπερβολικά μικρό χρονικό διάστημα!

Ωστόσο, αν αναζητούσατε τον πρωταθλητή στην πρωτοτυπία και την ευρηματικότητα, μόλις τον βρήκατε στο πρόσωπο της ρωσικής τράπεζας Alfa Bank, η οποία σκέφτηκε κάτι πραγματικά ευφυές, προκειμένου και πελάτες να προσελκύσει και να... καταπολεμήσει την παχυσαρκία στην Ρωσία!

Δημιούργησε λοιπόν μία ειδική εφαρμογή για κινητά, η οποία έχει την ικανότητα να ελέγχει και να υπολογίζει το πόσο ασκείται ο εκάστοτε πελάτης που έχει εγκαταστήσει την εφαρμογή αυτή. Ανάλογα λοιπόν, με την καθημερινή του άσκηση, ένα χρηματικό ποσό από το λογαριασμό του, μεταφέρεται σε έναν άλλο, κλειστό λογαριασμό, του οποίου τα επιτόκια φτάνουν και το 6% ετησίως! Μάλιστα, οι πελάτες, δεν μπορούν να αγγίξουν δεκάρα από το λογαριασμό, εκτός αν σπάσουν κάποιο από τα ρεκόρ, που έχουν οριστεί όσον αφορά στην καθημερινή τους άθληση!

Δείτε το σποτ και μάλλον θα συμφωνήσετε ότι είναι από τις πιο έξυπνες και σατανικές ιδέες, που ακούσατε τελευταία!

Διαβάστε ακόμη:

Το supermodel Twiggy, μας δίνει tips για άψογη πίσω όψη (χωρίς γυμναστική)

Ποιο εκλογικό θρίλερ; Οι πιο τρομακτικές ταινίες που πρέπει να δείτε (με το φως ανοιχτό)

Alfa Activity: to earn money, you have to sweat from 42 Agency on Vimeo.