Σε νιώθουμε! 10 φορές που το τηλέφωνό σου σε πρόδωσε και (σχεδόν) ήρθε το τέλος του κόσμου

Σε νιώθουμε! 10 φορές που το τηλέφωνό σου σε πρόδωσε και (σχεδόν) ήρθε το τέλος του κόσμου

Επιστρέφεις σπίτι νωρίς γιατί δεν έχεις άλλη μπαταρία; Το λες και τραγικό!

Ξυπνήσαμε το πρωί και ανακαλύψαμε πως το κινητό μας τηλέφωνο δεν λειτουργεί πια. Και έτσι σκεφτήκαμε να αφιερώσουμε ένα άρθρο σε όλες εκείνες τις φορές που αυτό το μικρό gadget μας έχει "κρεμάσει" τη λάθος στιγμή..

1.
Το κινητό σου σε ενημερώνει ότι απομένει 2% μπαταρία. Πρέπει να πας σπίτι. Κανένα νόημα να συνεχίσεις. Νο phone, no fun. Πάει η βραδιά!

2. Tσεκάρεις το κινητό σου και συνειδητοποιείς πως δεν έχει περάσει ούτε ένα λεπτό από τη στιγμή που το τσέκαρες τελευταία φορά. Είσαι επίσημα εθισμένη στην τεχνολογία.

3. Προσπαθείς μετα μανίας να βρεις στη δουλειά κάποιον με τον ίδιο φορτιστή με σένα. "Έχεις το iPhone 5; Α, έχεις Blackberry"! Και ο διάλογος συνεχίζεται σε όλα τα γραφεία της εταιρείας που δουλεύεις.

4. Στέλνεις μήνυμα τη στιγμή που έχεις 1% μπαταρία. Η αγωνία αν θα προλάβεις να το στείλεις δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο. Όπως και η ταχύτητα πληκτρολόγησης του κειμένου.

5. Χωρίς να το θες ανέβασες μία χάλια φωτογραφία σου σε Facebook ή Ιnstagram. To συνειδητοποιείς, πας να την σβήσεις και έχει πάρει ήδη 3 likes και ένα lol.

6. Kάνεις κληση FaceTime χωρίς να το συνειδητοποιήσεις εγκαίρως. Ξυπνάς το πρωί να τσεκάρεις τις ενημερώσεις σου, κάτι γίνεται (πρωί είναι άλλωστε) και βλέπεις το πρόσωπό σου στην οθόνη και στην άλλη γραμμή τον πρώην σου!

7. Δεν έχεις internet. Μayday, mayday! Δεν μπορείς να κάνεις check in, δεν μπορείς να σηκώσεις φωτογραφία και τα likes δεν εμφανίζονται. Νομίζεις ότι σε διώξαν από τον πολιτισμό. Και πάντα συμβαίνει τη στιγμή που το έχεις περισσότερο ανάγκη.

8. Δεν βρίσκεις ένα emoji που να εκφράζει την κατάσταση που θες να περιγράψεις. Πας σε ένα πάρτι, δεν ξέρεις κανέναν, βαριέσαι απίστευτα ακόμα και να απαντήσεις στη φίλη σου που σε ρωτάει πως τα περνάς. Δεν βρίσκεις κανένα emoticon και τσαντίζεσαι χειρότερα.

9. Έστειλες sex text σε λάθος άτομο. Κοκκινίζεις από ντροπή, ανοίγεις διάπλατα στόμα και μάτια και δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ που μπορείς να κάνεις να διορθώσεις το λάθος σου.

10. Όταν αυτός που συνομιλείς με μηνύματα δεν έχει ανοίξει το iMessage και δεν ξέρεις αν το διάβασε. Αν δεν σου απάντησε ποτέ μένεις πάντα με την απορία.

Διαβάστε ακόμη:

Η υπηρεσία Google Street View, ανακάλυψε δολοφονία! (pics)