Bye, bye frenemy: Οι 6 φίλες που πρέπει να βγάλεις ΤΩΡΑ από τη ζωή σου

Bye, bye frenemy: Οι 6 φίλες που πρέπει να βγάλεις ΤΩΡΑ από τη ζωή σου

Για να μην την πατήσεις σαν αρχάρια διάβασε για τις "κολλητές" που σου κάνουν μόνο κακό

Η γυναικεία φιλία είναι σημαντική αρκεί να είναι ειλικρινής. Οι ανιδιοτελείς σχέσεις στις μέρες μας δεν υπάρχουν, αλλά τουλάχιστον μάθε να προασπίζεις τον εαυτό του και την αξία του. Και μπορείς να το κάνεις, λέγοντας αντίο ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ σε αυτές τις έξι "φίλες".

1.
Η φίλη νέα της οποία ακούς μόνο όταν κάνει bazaar με τα χειροποίητα κοσμήματά της ή όταν σε καλεί στο μαγαζί που παίζει ο dj φίλος της ή δεν βρίσκει άλλον διαθέσιμο για το διημεράκι στη Μύκονο.

2. Η φίλη που σου είπε τα πάντα για τη ζωή της σε κάποιο πάρτι μεθυσμένη, αλλά τις επόμενες μέρες δεν σε πήρε ποτέ τηλέφωνο.

3. Η φίλη, που στο τηλέφωνο σου λέει συνεχώς, "άντε κανόνισε να πάμε για καφέ", αλλά δεν σε έχει πάρει ποτέ για να κανονίσετε ακριβή μέρα και ώρα. Και φυσικά ήταν απασχολημένη όταν της έκανες εσύ πρόταση.

4. Η φίλη – κριτικός. Σχολιάζει αρνητικά από τον πρώην σου, τον νυν σου, τα ρούχα, τα μαλλιά σου και όλα αυτά υποτίθεται για να γίνεις καλύτερη. Ποιος χρειάζεται τόσο αρνητισμό στη ζωή του;

5. Η φίλη που σε ανταγωνίζεται ακόμα και για τα πιο αστεία πράγματα. "Έχω περισσότερους φίλους στο Facebook", "έχω καλύτερο κινητό" και η λίστα δεν τελειώνει.

7. Η φίλη που έχει απεριόριστο χρόνο να μιλήσει για τον εαυτό της και τα προβλήματά της, αλλά καθόλου για να ακούσει τα δικά σου.

8. Η φίλη που είναι τόσο απαισιόδοξη που δεν αντέχεις ούτε λεπτό κοντά της.

9. Η φίλη που ξεχνάει και το όνομά σου μόλις βρει νέο αγόρι.

10. Η φίλη που δεν υποστηρίζει τα όνειρά σου να κάνεις κάτι καλύτερο για σένα.

Διαβάστε ακόμη: