Απίστευτο: Μητέρα ερωτεύθηκε τη νταντά των παιδιών της και διέλυσε το γάμο της

Απίστευτο: Μητέρα ερωτεύθηκε τη νταντά των παιδιών της και διέλυσε το γάμο της

Είναι από τις ιστορίες που τις μαθαίνεις και λες "τι άλλο θα ακούσουμε"!

Η Michele Macfarlane ήταν μια κλασσική νοικοκυρά, μητέρα 3 παιδιών η οποία ήταν παντρεμένη με το σύζυγό της για 15 ολόκληρα χρόνια. Κάποια στιγμή οι υποχρεώσεις τους οδήγησαν σε μια περιοχή στο Cape Town ξεκινώντας έτσι μια νέα σελίδα στην οικογενειακή τους ζωή.

Μάλιστα το σπίτι που βρήκαν ήταν αρκετά πολυτελές και μεγάλο ενώ το ζευγάρι έχοντας μια άνετη ζωή αποφάσισε να βρει μια νταντά για τα τρια του παιδιά. Η Marizette Topham έμελε να είναι το μήλον την έριδος για το ζευγάρι. Μόνο που στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν ήταν ο σύζυγος που έκανε την απιστία αλλά η σύζυγος!

Στο βιβλίο που έχει γράψει η Michele αναφέρει ότι ερωτεύθηκε αμέσως την 23χρονη νταντά των παιδιών της και το πάθος της για εκείνη ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορούσε να ζει χωρίς αυτήν.

Το αποτέλεσμα ήταν να χωρίσει. Μια απόφαση που κανείς δεν είδε με καλό μάτι ενώ τα παιδιά της ήταν πολύ θυμωμένα και μπερδεμένα με την απόφαση της μητέρα τους. Η ίδια υποστηρίζει ότι μέχρι πρόσφατα ένιωθε ενοχές μιας και τα παιδιά της φοβόντουσαν να κάνουν σχέσεις.

Για την ιστορία να σας πούμε ότι οι δυο γυναίκες παντρεύτηκαν αλλά μετά χώρισαν μιας και η νταντά άρχισε να γίνεται πολύ ζηλιάρα και κτητική.