Απίστευτο: Αυξητική στήθους οι γυναίκες; Αυξητική στη γάμπα οι άντρες!

Απίστευτο: Αυξητική στήθους οι γυναίκες; Αυξητική στη γάμπα οι άντρες!

Αν δεν πατήσετε κλικ, δεν  θα μάθετε ποτέ!

Ή εμείς δεν προλαβαίνουμε τις εξελίξεις της πλαστικής χειρουργικής ή έχουμε μείνει πίσω στις ανάγκες των αντρών! Όπως και να έχει με αυτή την είδηση θα σας διαφωτίσουμε και για τα δύο. Τη στιγμή που οι γυναίκες τρέχουν όλο και πιο συχνά στους πλαστικούς για να αυξήσουν το νούμερο του ντεκολτέ τους, οι άντρες δειλά μεν, σταθερά δε ανακαλύπτουν και εκείνοι τα οφέλη της πλαστικής χειρουργικής.

Ποια είναι λοιπόν η αισθητική επέμβαση, που οι άντρες ανακάλυψαν και τολμούν όλο και πιο συχνά; Σκεφτήκατε την λιποαναρρόφηση στην κοιλιά; Το botoxακι; Καμία σχέση. Η νέα μόδα ονομάζεται αυξητική γάμπας!

Η νέα γενιά αντρών όπως θα έχετε καταλάβει λιώνει στα γυμναστήρια κάτω από τις μπάρες και πάνω στους διαδρόμους. Και ενώ καταφέρνουν να αυξήσουν την μυϊκή τους μάζα στα χέρια, στην πλάτη και να γραμμώσουν τους κοιλιακούς τους δεν μπορούν να αυξήσουν ικανοποιητικά τη γάμπα τους. Έτσι το να είναι φουσκωμένοι στο πάνω μέρος του σώματος τους και να έχουν αδύνατα πόδια δεν είναι και το καλύτερό τους και για αυτό απευθύνονται στον πλαστικό για να κάνει τη δουλειά.

Κάνοντας έρευνα για το θέμα ο πλαστικός χειρουργός, Γιώργος Ανδρεανίδης μας ενημέρωσε για το πως γίνεται η επέμβαση. "Ο γιατρός αποφασίζει αν ο ενδιαφερόμενος είναι κατάλληλος υποψήφιος για την επέμβαση και αν καλύπτει τα κριτήρια συναποφασίζει μαζί του ποια διαδικασία από τις τρεις θα ακολουθηθεί":

Ενθέματα σιλικόνης: Το ένθεμα τοποθετείται στη γάμπα με μια μικρή τομή λίγων εκατοστών κάτω από το δέρμα.
Λιποπλαστική: Καινοτομία στην αυξητική γάμπας. Στη μέθοδο αυτή χρησιμοποιείται το αυτόλογο -δικό σας -λίπος, το οποίο αναρροφάται από μια περιοχή που υπάρχει περισσότερο και κατόπιν επανατοποθετείται στις γάμπες.
Έγχυση υαλουρονικού οξέως: Χρησιμοποιείται υαλουρονικό οξύ μεγάλης πυκνότητας που υπάρχει σε σύριγγες των 20 cc. Χρειάζεται να επαναληφθεί σε 12-18 μήνες γιατί απορροφάται. Γίνεται με τοπική αναισθησία και χωρίς τομές.

Η αυξητική γάμπας αφορά βεβαίως και τις γυναίκες που επιθυμούν πιο γεμάτες και σχηματισμένες κνήμες για να πετύχουν ανατομική συμμετρία και οι γάμπες τους να είναι πιο αρμονικές με τους μηρούς. Ο πλαστικός Γιώργος Ανδρεανίδης μας επιβεβαίωσε ακόμη τα στοιχεία των ερευνών λέγοντας: "Η πλαστική στις γάμπες είναι μια επέμβαση που, αν και πραγματοποιείται από λίγους και έμπειρους πλαστικούς χειρουργούς, γνωρίζει μεγάλη άνοδο τα τελευταία χρόνια ειδικά στο αντρικό κοινό. Πρόκειται για μια επέμβαση που ο ασθενής θα μπορέσει να πάει σπίτι του την επόμενη μέρα της επέμβασης και να επιστρέψει στο καθημερινό του πρόγραμμα σε λίγες ημέρες. Επιπλέον οι γυναίκες που έχουν στραβές γάμπες θα μπορούν να φορούν σορτς και mini φούστες χωρίς ντροπές".

Kοίτα τί μαθαίνουμε καλοκαιριακάτικα!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε την τελευταία selfie μέσα από τη μοιραία πτήση της Malaysia Airlines