Σε καταλαβαίνουμε! Οι 12 (καλοί) λόγοι που δεν θες συγκάτοικο

Σε καταλαβαίνουμε! Οι 12 (καλοί) λόγοι που δεν θες συγκάτοικο

Κανείς δεν θα σε κατηγορήσει που περνάς και μόνη σου καλά

Τί κάνεις μόνη σου μες στο σαλόνι σου; Ξέρουμε περνάς καλά και δεν χρειάζεται να μας πεις το γιατί. Υπάρχουν 12 καλοί λόγοι που δες συγκάτοικο και ας σε λένε οι φίλες σου αντικοινωνική.

1. Το να είσαι στο ίδιο σπίτι με κάποιους άλλους είναι απλά εξοντωτικό.

2. Όταν έχεις ανθρώπους γύρω σου δεν πρέπει να ξεχνάς τους καλούς σου τρόπους. Αλλά όταν είσαι μόνος σου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις!

3. Όταν είσαι μόνη δεν σκέφτεσαι διαρκώς τρόπους να ξεφύγεις από μια βαρετή συζήτηση όπως... "κάτσε να σου πω τι μου είπε αυτή η χαζή στη δουλειά".

4. Το να διαβάζεις με την ησυχία σου το αγαπημένο σου βιβλίο είναι πολύ καλύτερο από το να ουρλιάζεις από το δωμάτιό σου να χαμηλώσει η συγκάτοικος σου τη μουσική που έχει βάλει στο τέρμα.

5. Γιατί τις περισσότερες φορές που γυρνάς από τη δουλειά θες να κάτσεις μόνη με τις σκέψεις σου.

6. Το να τρως μόνη σου στον καναπέ και με τα χέρια σου είναι πιο απολαυστικό. Και επιπλέον δεν χρειάζεται να μοιράσεις την μπύρα στο ψυγείο.

7. Το να έχεις συγκάτοικο σημαίνει πως πρέπει να φοράς και ρούχα. Όταν όμως είσαι ο κυρίαρχος του διαμερίσματος δεν χρειάζεται να φοράς τίποτα.

8. Αν δεν θες να βγεις κανείς δεν θα σε μουρμουράει για ώρες που έχεις κλειστεί σπίτι. Γιατί απλά δεν θα σηκώνεις το τηλέφωνο.

9. Το να έχεις έναν δικό σου χώρο είναι τέλειο. Μπορείς να τον διατηρείς όσο καθαρό θες και να τον διακοσμήσεις με το δικό σου γούστο και μόνο.

10. Μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, όποτε το θέλεις με όποιον θέλεις χωρίς να πρέπει να ενημερώσεις κάποιον. Υπάρχεις μονάχα εσύ.

11. Όλοι το ξέρουν, αλλά κανείς δεν το παραδέχεται. Το να ξοδεύεις χρόνο με τον εαυτό σου είναι η μόνη στιγμή που νιώθει κάποιος πραγματικά ασφαλής.

12. Υπάρχει κάποιος καλύτερος από σένα στον κόσμο για να κάνει παρέα με τον εαυτό σου; Εγωιστικό και αληθινό ταυτόχρονα.

Διαβάστε ακόμη:

Ποια είναι η πραγματική αγάπη; Αυτές οι φωτογραφίες θα σου δώσουν την απάντηση