Το Mediterranean College συνδιοργανώνει το Athens Food Festival

Το Mediterranean College συνδιοργανώνει το Athens Food Festival

Παρουσιάζοντας το μοναδικό πανεπιστημιακό πρόγραμμα στην Επιστήμη του Επισιτισμού!

Το Mediterranean College –μέλος του Ε.Ο. Ξυνή – συνδιοργανώνει με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Στρατηγικού Σχεδιασμού, το «ATHENS FOOD FESTIVAL 2015». Την πιο μεγάλη και πιο επιτυχημένη γαστρονομική διοργάνωση της Αθήνας, που θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας, στον Πειραιά, στις 8, 9 & 10 Μαΐου 2015.


Στην εν λόγω εκδήλωση το Mediterranean College θα παρουσιάσει το μοναδικό πανεπιστημιακό πρόγραμμα στην Επιστήμη του Επισιτισμού-BA (Hons) Culinary Arts.


Βασική φιλοσοφία του Κολλεγίου είναι ότι η διδασκαλία και η μάθηση επιτυγχάνεται, εκτός από τα μαθήματα με τους καθηγητές και με πλήθος καινοτόμων και διαδραστικών μεθόδων. Έτσι, το Mediterranean College δεν θα μπορούσε να λείπει από το ...πιο «νόστιμο Φεστιβάλ της Αθήνας! Δίνοντας την ευκαιρία στους υποψήφιους σπουδαστές του, να έρθουν σε επαφή με επαγγελματίες του χώρου.


Στο Athens Food Festival θα βρίσκονται πάνω από 200 μικροί παραγωγοί από όλες τις γωνιές της Ελλάδας, ενώ θα παρουσιαστούν 500 διαφορετικά είδη τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, συνταγές και μυστικά μαγειρικής από όλη τη χώρα, γαστρονομικές παρουσιάσεις από καταξιωμένους Έλληνες μάγειρες και γευσιγνώστες και πολλά άλλα happenings.

Με μακρόχρονη εμπειρία σε σπουδές management και διοίκησης επιχειρήσεων στην Ελληνική ιδιωτική εκπαίδευση, το Mediterranean College έχει τροφοδοτήσει την Ελληνική και διεθνή αγορά εργασίας με χιλιάδες καταξιωμένα στελέχη. Διευρύνoντας τα εκπαιδευτικά του προγράμματα, το Business School του Κολλεγίου προσφέρει το μοναδικό πανεπιστημιακό προπτυχιακό πρόγραμμα στην Επιστήμη του Επισιτισμού.


Το πρόγραμμα οδηγεί σε απόκτηση Bachelor, πτυχίου ισοδύναμου των Ελληνικών ΑΕΙ/ΤΕΙ, ενώ ο τίτλος χορηγείται απ' ευθείας από το University of Derby που σύμφωνα με την πανεπιστημιακή κατάταξη του Guardian (2015), βρίσκεται στην 1η θέση μεταξύ όλων των Βρετανικών Πανεπιστημίων στον τομέα Τουρισμού/ Φιλοξενίας.


Το BA (Hons) Culinary Arts αποτελεί την ιδανική επιλογή για απόφοιτους σχολών μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής αλλά και νέους η παλαιότερους επαγγελματίες του χώρου που θέλουν να αποκτήσουν τις γνώσεις και δεξιότητες που θα τους δώσουν τη δυνατότητα να αναλάβουν ηγετικές θέσεις στον Επισιτισμό (όπως Chef / Executive Chef, Food and Beverage Manager, Manager μονάδων Εστίασης).

Τα μαθήματα γίνονται στα Ελληνικά και περιλαμβάνουν:
• Master-classes από καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου
• Βιωματικές ασκήσεις, προσομοιώσεις και παιχνίδια ρόλων
• Εκπαιδευτικές επισκέψεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό
• Πρακτική άσκηση σε πραγματικούς χώρους εργασίας


Πληροφορίες:
Mediterranean College
Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600
Θεσσαλονίκη: Εγνατία 2-4, ΤΗΛ.: 2310 287779 / 2310 547708
www.medcollege.edu.gr, info@medcollege.edu.gr