«Ο ρόλος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στον Επισιτισμό»

Ερμιόνη Σαρρή
«Ο ρόλος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στον Επισιτισμό»

Η Σχολή Τουρισμού και Φιλοξενίας του 1ου Αγγλόφωνου Κολλεγίου της Ελλάδος στην 11η HORECA, σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος (Chef’s Club)

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ:
«Ο ρόλος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στον Επισιτισμό»

Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου (12.15μ.μ)
Metropolitan Expo
Στο περίπτερο της Λέσχης Αρχιμαγείρων, Hall 4

Στο πλαίσιο διεξαγωγής της 11ης HORECA, της μεγαλύτερης και πληρέστερης εμπορικής έκθεσης για επαγγελματίες επισκέπτες που δραστηριοποιούνται στους κλάδους της εστίασης και της φιλοξενίας, η Σχολή Τουρισμού και Φιλοξενίας του Mediterranean College σας προσκαλεί για να γνωρίσετε από κοντά όλα τα μυστικά που αφορούν στη Διοίκηση των Επισιτιστικών Επαγγελμάτων βασισμένα στο μοναδικό Πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών που προφέρεται στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το κορυφαίο Βρετανικό Πανεπιστήμιο, University of Derby.

Τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου (12.15μ.μ.) στο περίπτερο της Λέσχης Αρχιμαγείρων, Hall 4 θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση με θέμα «Ο ρόλος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης στον Επισιτισμό» για επαγγελματίες, Chef αλλά και Απόφοιτους Σχολών Μαγειρικής/Ζαχαροπλαστικής στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και αναλυτικά το μοναδικό Πανεπιστημιακό πρόγραμμα σπουδών (Bachelor) στον Επισιτισμό.

Εξασφαλίστε πρόσκληση εισόδου και δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό υποτροφιών, ΕΔΩ