Μην αναλώνεστε ανησυχώντας

Μην αναλώνεστε ανησυχώντας

Απλά χάνετε τον χρόνο σας και την ενέργειά σας.

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνετε στην καριέρα σας, είναι να αναλώνεστε ανησυχώντας για όλα. Δεν υπάρχει πιο περιττή και πιο ψυχοφθόρα διαδικασία από αυτήν, κυρίως για τις νέες κοπέλες που είναι στα '20s τους.

Ανησυχείτε πως κάθε απόφαση που μπορεί να πάρετε ενδέχεται να είναι λάθος, ίσως να είναι μη αναστρέψιμη και τελικά καταστροφική για την καριέρα σας, την εταιρεία και το σύμπαν γενικότερα. Στεναχωριέστε κάθε φορά που χάνετε μια δουλειά ή που κανετε ένα λάθος και φοβάστε πως πάει, αυτό ήταν . Δεν έχει άλλη καριέρα.

Μην υπερβάλλετε, ούτε στις σκέψεις, ούτε στις αντιδράσεις αλλά ούτε και στο άγχος. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να γίνεστε τελικά άτολμη και φοβισμένη, να επιβαρύνετε την υγεία και την καθημερινότητά σας και να κουράζετε τους συνεργάτες σας.

Δεν προτείνουμε βέβαια να μην σας νοιάζει τίποτα και να κάνετε ότι σας κατέβει στο κεφάλι, ούτε όμως και να κάθεστε να στεναχωριέστε για το κάθε τι. Κάτι που πήγε στραβά φέτος, μπορεί να αποδειχθεί πλεονέκτημα την επόμενη χρονιά.