Η καριέρα του είναι η καταστροφή της δικής σου;

Η καριέρα του είναι η καταστροφή της δικής σου;

Ένας σκληρά εργαζόμενος σύντροφος φαίνεται πως επιδρά αρνητικά στην καριέρα μιας γυναίκας. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν πλέον πρόσφατες έρευνες.

Φαίνεται πως οι άνδρες που δουλεύουν πολλές ώρες επιδρούν αρνητικά στην καριέρα των συντρόφων τους. Έρευνες αναφέρουν ότι πολλές γυναίκες αναγκάζονται να βάλουν σε δεύτερη μοίρα τη δική τους προκειμένου να δώσουν μια ισορροπία στη σχέση.

Το νόημα που κρύβεται πίσω από την έρευνα είναι ότι οι γυναίκες που έχουν δίπλα τους συντρόφους οι οποίοι δίνουν μεγάλη βάση στην καριέρα τους έχουν πολύ μεγαλύτερες πιθανότητες να παραμελήσουν τη δική τους και να δώσουν έμφαση στο σπίτι και στην οικογένεια. Οι γυναίκες εμφανίζονται να είναι τα «θύματα» μιας κοινωνικής κατάστασης και να συμβιβάζονται προκειμένου να ικανοποιήσουν τις δικές τους επαγγελματικές επιδιώξεις.

Προσέξτε λοιπόν! Οι φιλόδοξοι άνδρες είναι ένα αυτόματο αφροδισιακό, ωστόσο θέλει και αυτό τα όρια του. Η ισορροπία στη σχέση δεν έρχεται μέσα από την καταπίεση αλλά μέσα από την εξισορρόπηση δυνάμεων και συναισθημάτων...