Συμβουλές καριέρας από μια αναγνώστρια του Queen

Συμβουλές καριέρας από μια αναγνώστρια του Queen

Γιατί η γνώση είναι για να μοιράζεται.

Διαβάζω όλα αυτά που γράφετε ως συμβουλές καριέρας και χαίρομαι πάρα πολύ που συμβουλεύετε τα νέα κορίτσια και τα βοηθάτε να κάνουν σοφές κινήσεις στην επαγγελματική τους ζωή. Θα ήθελα κι εγώ με τη σειρά μου να μεταφέρω μερικές από τις γνώσεις μου ως πετυχημένη ηχολήπτης και καθηγήτρια ηχοληψίας, με δικό μου πλέον στούντιο και μεγάλη καριέρα.

Είμαι 47 ετών και αυτά που έμαθα στην πορεία πολλά. Όταν ήμουν νέα ντυνόμουν α-σεξουαλικά και προσπαθούσα να έχω τελείως ανιαρό και αδιάφορο στυλ, φορώντας τα απαίσια γυαλιά μυωπίας μου προκειμένου να πείσω ότι είμαι σοβαρή και πως μ' ενδιαφέρει μόνο η δουλειά μου. Είδα όμως πως όλο αυτό είναι λάθος. Το πιο σημαντικό ήταν να αποκτήσω εμπειρία, να κάνω τον εαυτό μου απαραίτητο σε κάθε πρότζεκτ, έπαιρνα πρωτοβουλίες και –ίσως από τα πιο βασικά- ήμουν ευχάριστη στην παρέα!

Μόλις έφτιαξα ένα πολύ καλό όνομα, από εκεί και πέρα τα πράγματα λειτούργησαν αυτόματα και η καριέρα μου προχώρησε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια από την πλευρά μου. Το μόνο που απαιτήθηκε ποτέ από εμένα ήταν ποιότητα και ακεραιότητα, στοιχεία που θεωρώ απαραίτητα σε κάθε εργασιακό τομέα.