Θέλεις να γίνεις πετυχημένη στη δουλειά σου; Σταμάτα να κάνεις αυτά τα 5 λάθη

Θέλεις να γίνεις πετυχημένη στη δουλειά σου; Σταμάτα να κάνεις αυτά τα 5 λάθη

Οι πλέον πετυχημένοι συμβουλεύουν

Η επιτυχία λένε είναι αφροδισιακή και σίγουρα δεν έχουν άδικο. Δυστυχώς, η περίπτωση που χάνεις το μέτρο και τελικά τον ίδιο σου τον εαυτό υπάρχει και δεν είναι μακριά. Υπάρχει όμως και η επιτυχία που έχει να κάνει με το να φέρνεις εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή αναλαμβάνεις, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της δουλειάς σου. Διότι κακά τα ψέματα, όσο κι αν δεν ασχολείσαι με τον τομέα των ονείρων σου, το να μπορείς να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα σε αυτό που κάνεις, σε γεμίζει χαρά και αυτοπεποίθηση. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλεις να βελτιώνεσαι όλο και περισσότερο, σου έχω 5 λάθη που καλό θα ήταν να αποφεύγεις.

Αργοπορία

Ποτέ κανείς δεν πήγε μπροστά με λεπτά και ώρες καθυστέρησης. Οι πετυχημένοι άνθρωποι είναι πάντα στην ώρα τους, γιατί αυτό τους δίνει το πλεονέκτημα να σχεδιάζουν τις κινήσεις τους. Μην το ξεχνάς.

Ανασφάλεια

Κανένας επιτυχημένος άνθρωπος δεν ενδιαφέρεται για τη γνώμη των γύρω του, εκτός φυσικά αν αυτή προέρχεται από άτομα που εκτιμάει και σέβεται. Συνήθως οι πολλές γνώμες, τείνουν να σε κρατάνε πίσω και να σου δημιουργούν τεράστια ανασφάλεια ακόμα και για τον ίδιο σου τον εαυτό.

Αναβλητικότητα

Ό, τι μπορείς να κάνεις σήμερα, καλό θα ήταν να το κάνεις και να μην το αφήσεις για αύριο. Η αναβλητικότητα δυστυχώς, είναι συνώνυμο της αποτυχίας. Και αν όχι πάντα, στο 99% των περιπτώσεων.

Να λες ψέματα

Αυτοί που δουλεύουν και είναι σίγουροι για τη δουλειά και τις ικανότητές τους, δε χρειάζεται να πουν ψέματα. Ακόμη και σε περίπτωση λάθους, η παραδοχή είναι προτιμότερη από το ψέμα. Εκτιμάται σίγουρα περισσότερο.

Αντικοινωνικότητα

Δεν το εννοώ φυσικά σε προσωπικό επίπεδο. Αντιλαμβάνομαι ότι υπάρχουν άτομα στο εργασιακό σου ή και στο επαγγελματικό σου, γενικότερα περιβάλλον, τα οποία δε σου έιναι ευχάριστα, αλλά μία τυπική κοινωνική σχέση δεν έβλαψε ποτέ κανέναν. Μπορεί κάποιος από όλους αυτούς να είναι μελλοντικός σου συνεργάτης. Μην το ξεχνάς.