4 ξεχωριστοί λόγοι για να επιλέξεις σπουδές Μόδας & Ομορφιάς ΣΗΜΕΡΑ

4 ξεχωριστοί λόγοι για να επιλέξεις σπουδές Μόδας & Ομορφιάς ΣΗΜΕΡΑ

Μία από τις σημαντικότερες αποφάσεις που καλείται να λάβει κάθε κορίτσι είναι η επιλογή της καριέρας που θα ακολουθήσει αφού τελειώσει το λύκειο. Οι επιλογές πολλές και συχνά η επιλογή αυτή γίνεται «Γολγοθάς». Ένα αλάνθαστο κριτήριο όμως δεν θα πάψει ποτέ να είναι το τι αγαπά και ποια είναι τα ενδιαφέροντά του.

Αν ανήκεις λοιπόν σε εκείνα τα κορίτσια που θυμάσαι πάντοτε τον εαυτό σου να έλκεται από καθετί που σχετίζεται με την ομορφιά και τη λάμψη, να θαυμάζεις το make-up της μητέρας σου και να περνάς ατελείωτες ώρες μπροστά από την ντουλάπα της, και να είσαι «μόνιμος κάτοικος» στα καταστήματα ομορφιάς, αναμένοντας με ανυπομονησία κάθε νέα άφιξη, πιθανότατα έχεις μπροστά σου ένα λαμπρό μέλλον στα beauty salons και τα ατελιέ μόδας.

 DSC0157

Ο χώρος της ομορφιάς και της μόδας έχει πολύ χαμηλά ποσοστά ανεργίας και αυτό αποτελεί άλλον ένα παράγοντα για να επιλέξεις τώρα να σπουδάσεις στη πλέον καταξιωμένη σχολή Μόδας και Ομορφιάς στην Ελλάδα, το ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Mε 5 παραρτήματα σε όλη την Ελλάδα, σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και Λάρισα, προσφέρει σε νέες και νέους ένα πλήρες «πακέτο» επιστημονικής κατάρτισης, τόσο σε θεωρητικό επίπεδο όσο και σε πρακτικό, μέσω της πρακτικής άσκησης σε πραγματικούς χώρους και συνθήκες εργασίας. Fashion Designer, Make-up Artist και Kομμωτής έως Αισθητικός, Αισθητικός Ποδολογίας ή Ειδικός Θαλασσοθεραπείας & Spa, οι επιλογές σου είναι πολλές και ποικίλλουν.

  1. Οι καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου συνεργάζονται με το ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ καθιέρωσε πρώτο τη σχολή Μόδας και Ομορφιάς, σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους και πιο καταξιωμένους Beauty Experts, για να λάμψεις και να ξεχωρίσεις δίπλα τους. Τα μοναδικά make-up masterclasses των make-up artists & hair stylists της ελληνικής showbiz, Παντελή Τουτουντζή και Έλενας Ψωμά, που διοργανώνονται στο ΙΕΚ ΑΚΜΗ σε όλη την Ελλάδα παρακολουθούνται από εκατοντάδες σπουδαστές και επαγγελματίες του χώρου της Μόδας και της Ομορφιάς. Παράλληλα, το πρόγραµµα σπουδών σου στην ειδικότητα του Fashion designer επιµελείται ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής Μόδας Βρεττός Βρεττάκος και µε την οµάδα του και σε καθοδηγούν βήµα-βήµα στο να γίνεις εσύ η επόµενη πρωταγωνίστρια της Μόδας.

  1. Οι μεγαλύτερες παραγωγές του ελληνικού θεάτρου εμπιστεύθηκαν τον τομέα ΜΟΔΑΣ & ΟΜΟΡΦΙΑΣ του ΙΕΚ ΑΚΜΗ

Συνολικά πάνω από 300 παραστάσεις, 180.000 θεατές Από τη παράσταση «ΩΡΑΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΑ» στο Πάνθεον, μέχρι τη σούπερ musical επιτυχία για δύο χρόνια "ΜΑΜΜΑ ΜΙΑ", όλες οι μεγάλες θεατρικές σκηνές της Αθήνας εμπιστεύονται τα backstages τους στους σπουδαστές και τους καθηγητές του τομέα Μόδας και Ομορφιάς! Για την υλοποίηση όλων αυτών των δημιουργικών projects - συνολικά πάνω από 300 παραστάσεις & 180.000 θεατές- εργάστηκαν ομάδες σπουδαστών
από τα τμήματα Κομμωτικής και Μακιγιάζ του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, οι οποίες επιμελήθηκαν το χτένισμα και το μακιγιάζ μεγάλων σταρ του ελληνικού θεάτρου και το αποτέλεσμα, φυσικά τους δικαίωσε!

Αν σε γοητεύει μια καριέρα ως theatrical make-up artist, τότε οι καθηγητές σου θα φροντίσουν να κάνεις την πρακτική σου σε μεγάλες θεατρικές παραγωγές που
ανεβαίνουν στα πιο γνωστά θέατρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης κάθε χρόνο και να είσαι δίπλα σε μεγάλους ηθοποιούς, αποκτώντας μοναδική εμπειρία από το χώρο του Θεάτρου…

  1. Exclusive διεθνείς συνεργασίες

Επιλεγμένο make-up team του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με την καθοδήγηση της καθηγήτριάς τους Ιωάννας Κορμά, εργάστηκε στο μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα show του Jean Paul Gaultier. Η εμπειρία των σπουδαστών του τομέα Μόδας και Ομορφιάς στο backstage ενός show international προδιαγραφών υπήρξε για άλλη μία φορά ανεκτίμητη, χάρη στη μεγαλύτερη σχολή Μόδας & Ομορφιάς της χώρας!

 53 GAULTIER

Παράλληλα, σπουδάστριες του τμήματος Μόδας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ είχαν την ευκαιρία να βρεθούν ως dressers στο show των αγαπημένων DSQUARED² στα πλαίσια του ΑXDW. Το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στήριξε τη διοργάνωση για ακόμα μία φορά με σπουδαστές του τομέα Μόδας, καταδεικνύοντας πως αποτελεί τη Νο1 δύναμη στις σπουδές Μόδας.

DSQUARED
  1. Hands-on εμπειρία στα backstages των ετήσιων Fashion Events & Shows σε όλη την Ελλάδα

Highlights του ακαδημαϊκού έτους αποτελούν τα καθιερωμένα ραντεβού της χρονιάς της σχολής Μόδας και Ομορφιάς, που δεν είναι άλλα από τα ετήσια Fashion Shows σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Τα shows αποτελούν ένα super matrix project από τους σπουδαστές Μόδας, Επαγγελματικού Μακιγιάζ και Κομμωτικής, αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς πολλών μηνών! Για την πραγματοποίηση των τεράστιων σε διαστάσεις fashion projects εργάστηκαν 51 fashion designers, 75 make-up artists, 60 hairdressers, 60 stylists και 25 top teachers. Πάρτε εδώ μια γεύση από το φαντασμαγορικό SHAPE & VOLUME FASHION SHOW, που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του AKMH GRADUATION FESTIVAL 2018, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην «Αγορά» του ΟΑΚΑ τον περασμένο Ιούνιο:



Για περισσότερες πληροφορίες: Τηλ.: 210-8224074, https://iek-akmi.edu.gr/