Ο συνάδελφος καρδιοκατακτητής

Ο συνάδελφος καρδιοκατακτητής

Είναι ο Δον Ζουάν του γραφείου και αυτή τη φορά έχει βάλει στο μάτι εσάς.

Είμαι σε αυτό το γραφείο εδώ και δύο μήνες και ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ. Η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται και για τον πλέον φιλόξενο χώρο, με αρκετά ψυχρό κλίμα το οποίο πολύ συχνά κουράζει και με κάνει καμιά φορά να αισθάνομαι ξένο στοιχείο. Όλα αυτά όμως δεν είναι το πρόβλημά μου.

Από την ώρα που ήρθα παρατήρησα έναν συνάδελφο από άλλο γραφείο ο οποίος μου είχε φανεί πολύ όμορφος. Σιγά σιγά άρχισε να με φλερτάρει και εμένα μου άρεσε. Έμαθα όμως από μια συνάδελφο ότι ο συγκεκριμένος είναι ο γόης της εταιρείας και ότι δεν αφήνει θηλυκιά γάτα. Από τότε που το έμαθα αυτό σταμάτησα να φλερτάρω μαζί του και του έδειξα πως δεν ενδιαφέρομαι γι' αυτόν.

Αυτός όμως φαίνεται ότι έχει σκαλώσει με την απόρριψη και διαρκώς με πιέζει όλο και περισσότερο. Μάλιστα, συμπεριφέρεται σαν ζηλιάρης γκόμενος τον οποίο πέταξα σα στυμμένη λεμονόκουπα και έχει αρχίσει και με εκθέτει στους συναδέλφους με τα σχόλια και τις ειρωνικές του κακίες. Δεν ξέρω τι ακριβώς να κάνω, αφού όλο αυτό μου φαίνεται τελείως παράλογο, αλλά πιστεύω ότι μάλλον θα χρειαστεί να μιλήσω στη μάνατζέρ μου.